Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Take Off Motorsykkel brake rotors

En motorsykkelens bremseskiver er utsatt for store krefter som kan forringes rotorene strukturell integritet over tid. Disse kreftene er kombinert med varmen som genereres av motorsykkel bremseklosser, som forvrenger brems rotorer 'flater og skaper et tap på bremse-virkningen. For å gjøre vondt verre, vil et dårlig forvrengt bremse rotoren skape stabilitetsproblemer som kan føre til krasj. Heldigvis kan fjerne en skjev eller utslitt bremse rotoren fra motorsykkelen gjøres raskt og relativt lett når det er tid for utskifting. Du trenger
Socket sett og pipenøkkel
Breaker bar
Motorsykkel stå Vis
Treblokker
Allen stikkontakter
Flere Instruksjoner
1 < p> Fjern bremsekalippernes (e) fra berørte hjulet. Bryt dreiemoment på kalipperens bolter, ved hjelp av en bryter, og deretter fjerne boltene helt med en pipenøkkel. Skyv bøylen av bremsen rotoren og vekk fra nedre-gaffel ben eller swing-arm brakett.
2

Løsne akselen på berørte hjulet. Akslene på de fleste motorsykler er sikret med klype bolter på nedre gaffel ben og låsemuttere. Løsne klemme bolter med en pipenøkkel. Bakaksler ofte er sikret med aksel låsemuttere og alle låsepinner. Fjern splinten ved å rette ut pin ben med tang, og trekk ut bolten ut av akselen. Løsne begge aksler er lås mutteren ved å bryte dreiemoment på låsemutteren, ved hjelp av en breaker bar.
3

Løft berørte hjulet av bakken, ved hjelp av en motorsykkel stand. Fjern aksel mutteren og trekk akselen ut fra gaffelen eller svingarm. Senk støttehjul på bakken, og sett det til side.
4

Plasser hjulet på et sett av tre blokker for støtte, vendt mot bremse rotoren oppover. Bruk en passende Allen socket festet til en lang håndteres pipenøkkel til å løsne og fjerne bremsen rotoren er bolter. Trekk rotoren av hjulet. Gjenta på motsatt side av hjulet hvis det er utstyrt med doble bremseskiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106902.html

Previous:
Next:

motorsykler