Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Generelle krav til den 87 Honda CR 500

The 1987 CR500 var en cross motorsykkel utviklet av Honda Motor Company, en japansk bilprodusent som ble grunnlagt i 1948. Sykkelen var rød, med gull felger, en hvit tank og blått sete og sjokk fjærer. Det var en del av Honda CR500-serien som startet i 1984 og drev frem til 1998. Makt

Honda motor hadde en forskyvning - volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt til bunn dødpunkt - av 30,2 kubikk inches. Det hadde også et kompresjonsforhold - forholdet mellom topplokk volum i forhold til stempelet volum før og etter en kompresjonsslag -. Av 6.8:1

En to-takts motor design betydde Honda tok to stempel bevegelser for å fullføre en termodynamisk syklus. Sykkelen var utstyrt med en sylinder - plassen i motoren der stempelet reiser. Alt dette kombineres for å generere 63 hestekrefter.
Bremser og fjæring

absorbere støt i veien var en front-gaffel bæresystem. En pro-link hjuloppheng bidro til å jevne ut rides fra bak på bilen. Enkelt skivebremser med en hydraulisk stempel brakte Honda CR500 til en stillstand.
Andre funksjoner

Overføre motorens kraft til hjulene var en femtrinns girkasse overføringssystemet. Fuel ble levert via en Mikuni flat-side forgasseren. En væskekjølt kontroll på temperaturen i motoren, slik at den ikke overopphetes og utført til dens maksimale potensiale. Honda ble utløst i aksjon ved et kick starter og kondensator utslipp tenning, som produserte en strøm til å fyre av tennplugger. Bilen hadde en våt clutch, noe som betyr en smøring væske ble brukt til å forbedre ytelsen og forlenge levetiden på clutchen.

Inkludert alle sine nødvendige væsker, som olje og en tank full av drivstoff, CR500 veide 225 pounds. Bakhjulet målt 19 inches i diameter, mens forhjulet var litt større på 21 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109252.html

Previous:
Next:

motorsykler