Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Shogun Frame Sliders

Alle motorsyklister forstå at krasje er en del av spillet. Etter hvert vil det skje med selv den beste rytter. For å forberede dette faktum, har mange sport sykkel ryttere valgt å investere i et par av ramme glidere å beskytte sine motorsykkelens dyre rammer og motorer. Mens mange av de ramme glidere tilgjengelige fra Shogun Motorsports er installert relativt lett, takket være en bolt-on "no-cut" design, noen ramme glidere bruke en racing-style design, som krever at du skjære hull inn i motorsykkelens fairings. Verken metode er altfor vanskelig for de fleste motorsyklister å installere, men noen forberedelser er nødvendig. Du trenger
Allen fastnøkkel
Modeling leire selg Electric drill
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Shogun frame slider kit og ta en opptelling av settets innhold. Du bør ha et par av plast skyve pucker, to puck bolter, to festebraketter og to utskifting motorfeste bolter. Ta oppmerksom på at rammen glideren pucker og motorfeste bolter kan inneholde en lengre stykke og en kortere stykke. Dette er normalt.
2

Fjern Fairings fra motorsykkelen din, ved hjelp av en umbraconøkkel. Dette vil gi deg full tilgang til rammens motorfester.
3

Løsne venstre motor mount bolt med en umbraconøkkel. Legg et stykke modelleringsleire langs innsiden av den venstre fairing panelet. Hold venstre kåpe mot motorsykkel og trykk modelleire inn i den utvidede venstre motor mount bolt. Ta av kåpen panel. Skjær en 1 1/2 tommers hull i kåpen panel, sentrert rundt skruehodet depresjon i modelleire, ved hjelp av en elektrisk drill og en hullsag. Sett kåpen til side for nå. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du installerer en racing-style Shogun ramme slider kit.
4

Ta av venstre motor mount bolt med en umbraconøkkel. Rammen plasseres glideren sin knekt mot motoren. Skru den korteste av de to utskifting motorfeste bolter inn i braketten og rammens motor mount med en umbraconøkkel.
5

Place den korteste av de to-skyvekontrollen pucker bort på festebraketten. Skru pucken er bolten på braketten med en umbraconøkkel.
6

Installer den rette rammen skyveknapp, etter samme metode. Bruk lengre motor mount bolt og ramme slider puck for høyre side av motorsykkelen.
7

Sett inn Fairings på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110655.html

Previous:
Next:

motorsykler