Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg installerer en Slip-on eksos på en 2007 Honda 1000?

Skifte lager lyddemper med slip-on lyddemper er et relativt enkelt prosjekt som kan forbedre utseendet, lyden og ytelsen til 2007 Honda CBR1000RR uten bekostning av en full eksos-system erstatning. I motsetning til en rase-fokusert full eksos-systemet, noe som krever motorsykkelens karosseri, header rør, mid-pipe og lyddemper skal fjernes, installerer slip-on lyddemper er noe den gjennomsnittlige eieren kan oppnå selv. Dette prosjektet kan normalt gjennomføres på mindre enn en time med en grunnleggende mekaniker verktøysett. Du trenger:
5 og 8 mm Allen nøkler
Tenningsnøkkel
5 og 8 mm stikkontakter
Stikknøkkel
slip-on skjerf
Midt-rør
Eksos klemmer
Vindu renere
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Lås passasjersetet pad fra motorsykkelens halestykket med tenningsnøkkelen og fjerne setet. Bruk en 5 mm unbrakonøkkel for å fjerne socket boltene som fester halen stykke til motorsykkelens ramme. Trekk halestykket av rammen og trekk ut baklys fra ledningsnettet. Fjern halestykket fra motorsykkelen.
2

Finn de bakre blinklys kontaktene på venstre side av rammen over lyddemperen. Trekk ut kontaktene fra ledningsnettet. Bruk en 8 mm-kontakten for å fjerne de fire skruene som fester bakskjermen til rammen. Fjern bakskjermen.
3

Finn eksos servo mekanisme nær baksetet låsen på venstre side av motorsykkelen. Trekk kablene ut av servo mekanisme og sikre dem til rammen med en nylon strips.
4

Fjern rytterens fotstøtte bracket og bak passasjer pinne fra høyre side av motorsykkelen med en 8 mm unbrakonøkkel. Bruk en 5 mm unbrakonøkkel for å fjerne boltene fra midten av rørets varmeskjold. Fjern varmeskjoldet.
5

Finn klemmen som fester mid-pipe til lyddemperen på høyre side av motorsykkelen. Løsne klemmen med en 5 mm kontakt. Fjern boltene fra lyddemperen med en 8 mm pipe og trekk lyddemperen av mid-pipe og bort fra motorsykkelen. Løsne klemmen som fester mid-pipe til header rør med en 5 mm kontakt. Trekk mid-pipe utenfor header rør og bort fra motorsykkelen. Fjern begge eksos klemmer fra den gamle skjerf og mid-pipe.
6

Slip utskifting eksos klemme følger med den nye lyddemperen på den nye mid-pipe. Slip mid-rør på overskriften rør. Stram eksos klemme løst med en 5 mm kontakt. Slip annet eksos klemmen over den øvre ende av midt-røret. Fest lyddemperen på mid-pipe og trekk til klemmen med en 5 mm kontakt.
7

Juster eksospotte og mid-pipe montering før den er sentrert i motorsykkelens ramme. Monter skjerf til rammen ved hjelp av lager skjerf er festepunkter og maskinvare eller med festebraketter følger med settet. Bruk en 8 mm-kontakten for å stramme alle festeboltene. Trekk til eksos klemmer med en 5 mm kontakt.
8

Rengjør eksospotte og mid-pipe med vindu renere og tørk med en klut for å fjerne olje eller fingeravtrykk. Monter motorsykkelen etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107427.html

Previous:
Next:

motorsykler