Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om Hakking motorsykkel rammer

Motorsyklister har lenge blitt trukket til helikoptre - sykler med lange, feiende grensesnitt. Noen ryttere bare kjøpe en som allerede er endret, andre kan være lurt å gjøre endringene selv. Det finnes flere metoder for å gjøre et helikopter, med noen lettere enn andre. Sikkerhet, derimot, kan være en bekymring hvis en rytter velger å kutte hjørner når du konverterer en motorsykkel til en chopper. I tillegg kan ramme-modifikasjonene påvirke verdien av en sykkel, samt dets forsikringspremier. Hvis enten er et problem, kan en eier ønsker å gå en annen rute. Take It Down

Den enkleste måten å få det helikopteret utseende er å slippe den bakre enden av motorsykkelen. De fleste kan bli droppet opptil seks inches i ryggen, og en tilsvarende mengde ekstra lengden kan da bli lagt til forgaffel, som er de armene som kobler motorsykkelen ramme og aksel. Senking kits er tilgjengelig fra mange syklus butikker. Går denne ruten, men kan bety et tap av puten levert av støtdempere. Noen ryttere motvirke at ved å ri med mindre lufttrykk i bakdekket enn brukt tidligere. Som kan resultere i en sykkel som håndterer mye forskjellig, så bør det utvises forsiktighet med denne tilnærmingen.
Rake Det

En annen metode for å hugge på en sykkel uten større modifikasjoner er å sette på et sett av raket trippel trær - et åk som klemmer de gafler til rammen. Rakede trær endre vinkelen på forgaffelen, vanligvis med mellom tre og sju grader, men bør de brukes med forsiktighet. Jo mer på vinkelen, jo mer sykkelen lener seg fremover, som til slutt kan føre til at motorsykkelen blir ustabilt under bruk.
Frame Modification

For mekanisk tilbøyelig, eller de som ønsker å bruke tradisjonelle metoder for å hugge på en sykkel, modifisere rammen av motorsykkelen kan være veien å gå. Med denne fremgangsmåte blir røret for rammen av motorsykkelen kuttet, og forlengelsesrørene plassert i snittet, og deretter sveiset på plass. Jo lenger rammen på sykkelen øker rake av fronten, men i motsetning til å installere raket trær, beholder motorsykkelen sin stabilitet.
Conversion Kits

I de senere årene , har chopper-konvertering kits blitt populært og tillate rytterne å hogge sine sykler uten å endre rammen. Pakkene er skreddersydd til individuelle sykler, slik at motorsykler ikke er raket utover trygge grenser. Endringene også lett kan reverseres, hvis ønsker å returnere en sykkel til sin opprinnelige tilstand. Ulempen er at slike kits kan være dyrt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108796.html

Previous:
Next:

motorsykler