Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer frontlys pære for en 2006 Harley Davidson Softail Standard

Med ingen synlige muligheter til å endre en utbrent frontlys pære, mange eiere av Harley-Davidson Softail Standard motorsykkel stole på sin lokale forhandler for å gjøre jobben for dem. Dette innebærer som regel en nominell avgift for sin tid og tjenester, penger som kunne vært bedre brukt andre steder. I stedet tar deg tid til å lære å takle dette tilsynelatende komplisert oppgave og spare de pengene som du ville ha betalt for noe annet. Bare pass på å ikke berøre glasset delen av den nye lyspæren med fingrene, eller du må kjøpe en annen pære. Du trenger
Phillips skrutrekker
H4 frontlys pære
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en Phillips skrutrekker og fjern Panhead bolten som fester frontlys trim ring til frontlys skallet. Løft bunnen av trimmeringen oppover til den løsner fra fangsten kategorien på overleppen av frontlys skallet.
2

Trekk hodelykt forsamlingen ut av frontlys skallet. Trekk gummi støv oppstart av av baksiden av hodelykt forsamlingen til å avsløre frontlys pære.
3

Koble ledningsnettet fra baksiden av pæren. Klem sidene av pære låsepinnen sammen og svinge den utover for å frigjøre pære. Kast den gamle frontlys pære.
4

Sett inn en ny frontlys pære i frontlyktene montering og lås den på plass med låsepinnen. Koble ledningsnettet og erstatte støv støvel.
5

Skyv hodelykt forsamlingen inn frontlys skallet. Fest toppen av pyntelisten på fangsten fanen på toppen av frontlys skall og senk den på plass. Sett inn og stram til Panhead skruen med en Phillips skrutrekker for å sikre trim ring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106928.html

Previous:
Next:

motorsykler