Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Salvage & gjenoppbygge en motorsykkel

Ombyggingen og restaurering av en motorsykkel kan du kombinere en interesse for biler og en styrking av håndverk og hardt arbeid. For å være vellykket, må du begynne med et komplett utvalg av MC-verktøy og utstyr, samt en kompetent kunnskap om mekanikk. Før ombygging men vil du trenger for å finne ut hvilken sykkel du ønsker å berge og gjenoppbygge. Du trenger
hel rekke motorsykkel mekaniker verktøy
Sveiser (muligens)
Motorsykkel og komponenter
Vis flere instruksjoner
en

Forskning og bestemme type sykkel du ønsker å berge og gjenoppbygge. Hvis du kommer til å gå ned den klassiske motorsykkel rute, bør du vurdere å gjenoppbygge en engelsk sykkel fra 1950-tallet eller 1960-tallet, som er populære valg blant entusiaster, ifølge Vertical Scope Inc. 's hjemmeside "Motorsykkel". 650cc twin-motor engelske sykler på slutten av 1960-tallet og begynnelsen av 70-tallet er et alternativ hvis du foretrekker en sykkel med komponenter som er lettere tilgjengelig.
2

Kjøp den sykkelen du ønsker å gjenoppbygge sammen med noen komponenter som må byttes ut. Sørg for at du får tak i brukerhåndboken eller produsentens deler bok tilsvarende sykkelen også. Utfør en tåre ned på din motorsykkel og dokumentere alle delene med notater og bilder. Arrangere dem på en måte som er organisert og tilgjengelig.
3

Bring motoren til en motor butikk, fortrinnsvis en som spesialiserer seg på den type sykkel du har, for at det skal være tilstrekkelig rengjort . Motor butikker vil også ha de verktøy og kunnskap er nødvendig for å gjenoppbygge noen av motorkomponenter som trenger det, samt polering av metall.
4

Strip sykkelens maling ved sandblåsing rammen og svingarmen. Analyser ramme og svingarm for eventuelle skader som sprekker, ekstra hull og vendinger. Sveis eventuelle sprekker og reparere andre skadede områdene.
5

Erstatt alle skruer og muttere. Bruk rustfrie erstatninger som er så nær den opprinnelige størrelsen som mulig. Når du skifter ut motoren ramme studs, men den eksakte størrelsen må brukes, ellers vil du kjøre inn vibrasjon og ytterligere problemer i fremtiden.
6

kjøpe noen reservedeler som er skadet. Sjokk for mange klassiske motorsykler kan kjøpes nye. Ha gafler gjenoppbygd av en gaffel spesialist du merker bøyer eller sprekker. Andre komponenter som kan trenge å bli erstattet eller ombygd inkluderer huber, bremser og felger.
7

Powder strøk rammen, svingarm og eventuelle ramme-relaterte komponenter i henhold til sykkelens opprinnelige farge eller til ditt estetiske preferanser. Re-krom noen metalldeler som har rustne eller mistet glansen tilbake sykkelen til sin opprinnelige glans.
8

Bygge sykkel med alle de ombygde og erstattet komponenter når pulver-strøk tørke helt . Oppbevar motorsykkel i et rent, tørt og varmt sted å sikre bevaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109501.html

Previous:
Next:

motorsykler