Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Yamaha V-Star 1100 frontruten

Installere en frontrute på Yamaha V-Star 1100 motorsykkelen ikke bare forbedrer utseendet, det øker komforten og verdien også. Det er mange frontruter tilgjengelig for dette motorsykkel, inkludert de som er laget av Yamaha og de laget av ettermarkedet produsenter som Minnesota Slims. Installasjon for de fleste av disse frontruter innebærer i hovedsak de samme trinnene, selv om de kan variere litt av produsenten. Se alltid kit retninger for montering av din spesielle frontruten. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
håndklær eller bevegelige pads
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Dekk tank og framskjerm med håndklær eller flytte pads å forhindre skader under installasjonen.
2

Monter platene på frontruten. Bruk den nederste bolt og en øvre bolt for første installasjon. Dette plasserer frontruten i høyeste reguleringsposisjon. Foreta endelige justeringer til din personlige smak når installasjonen er fullført.
3

Fjern de to Phillips-skruer som holder frontlys linse og sett den til side. Fjern krom blinklys dekselet, og legg den på et trygt sted. Fjern de tre skruene som holder frontlys bøtte, og la den hvile nøye, ved hjelp av forsiktighet for ikke å la det falle. Fjern blinklys bar også.
4

Installer høyre side braketten og frontlys bruke en av de lange skruene som følger med i pakken. Installer nylonskiven mellom frontlys bøtte og braketten. Installere hver av de lange skruer og avstandsstykker i følgende rekkefølge: bolt, frontruten brakett, spacer og blinklys bar. Løst installere boltene på dette punktet, og ikke stram. Gjenta disse trinnene for den venstre braketten.
5

Stram alle festeanordninger når braketter og bolter er på plass. Monter blinklys bar dekselet og frontlys linse, innstramming sine festene også.
6

Løsne ankeret boltene på frontruten og installere det på brakettene. Monter den øvre sporet først, og deretter det nederste sporet. Juster frontruten til ønsket høyde og vinkel, og skru til alle skruer. Slå styret fra side til side, slik at frontruten ikke forstyrrer kabel eller ledninger ruting, og at ingen del av frontruten eller parentes vil kontakte tanken når den er slått helt til høyre eller venstre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110814.html

Previous:
Next:

motorsykler