Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2005 Honda Rincon Spesifikasjoner

The 2005 Honda Rincon er en av selskapets all-terreng kjøretøy. Introdusert i markedet i 2003, ifølge Truck Trend, har Honda Rincon en base prisforlangende på $ 7799 og en seks måneders garantert garanti. Selv om Honda Rincon kan være et smart kjøp for noen, kan den kompakte størrelsen på ATV være et problem hvis du ønsker å ha passasjerer. Motor og girkasse Specs

Motoren i 2005 Honda Rincon er en 1-sylindret, 4-sterk motor med fire ventiler per sylinder. Andre spesifikasjoner inkluderer en 3,94 tommers bar, 3,25 tommers hjerneslag og en elektrisk starter. Verktøyet ATV krever også regelmessig gass og har en maksimal drivstoff kapasitet på 4,5 liter. 2005 Honda Rincon overføring skjer automatisk, med tre hastigheter, og er i stand til å kjøre i revers.
Utvendig Specs

2005 Honda Rincon leveres med standard utvendige funksjoner som styret, en støtfanger, bakre støtfanger foran og bak fender flairs. Hånd vakter og pensel vakter er ikke tilgjengelig på Honda Rincon. Utvendig tekniske spesifikasjoner er som følger: 6.98 meter lang, 46,1 inches bredt, 47,5 inches høy, en 50,8 tommers akselavstand og en svingradius på 10,8 meter. Setet på ATV er ett stykke og er ikke justerbar, noe som gjør bilen relativt kompakt. Rincon er også utstyrt med standard digital instrumentering for eksempel en klokke, trippteller, speedometer, et lite drivstoff på tanken og et strømuttak.
Brake og Dekkspesifikasjoner

Standard brems spesifikasjoner inkluderer en motor og en parkeringsbrems. Bakbremsene er utstyrt med akselmontert plater for ekstra kontroll og sikkerhet. Hjulene på 205 Honda Rincon er aluminium, og dekkdimensjoner inkluderer en front og bak dekk diameter på 25 inches, 8-tommers forhjul bredde, 10-tommers bakhjul bredde, og foran og bak bredde diameter på 12 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108294.html

Previous:
Next:

motorsykler