Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Yamaha XT600

The XT600 er en motorsykkel som er produsert av Yamaha. Den har en fire-takts motor som er luftkjølt, med en fem-trinns girkasse. Motorsykkelen kan brukes on-og off-road, avhengig av hvor det kommer til å bli ridd. Et problem som du kan oppleve med motorsykkelen er når motoren ikke starter. Du kan bekrefte startproblemer ved å følge en rekke trinn for å se etter problemer som du enkelt kan korrigere. Du trenger
Stikknøkkel
Ren klut
Vis flere instruksjoner
en

Ta av bensinlokket fra drivstofftanken og verifisere at den har drivstoff. Legg drivstoff hvis tanken er tom. Prøv å starte motoren. Hvis motoren fortsatt ikke starter kan det være en komprimering problem.
2

Forsøk å starte motorsykkelen ved hjelp av elektrisk starter. Hvis det er kompresjon og motoren fortsatt ikke vil starte det kan være en tenning problem.
3

Koble fra tennpluggen og ta ut tennpluggen med pipenøkkel. Hvis tennpluggen er våt vil du ønsker å tørke den med en ren klut. Skru tennpluggen. Koble fra tennpluggen.
4

Sett gasspaken til halvparten og deretter forsøke å starte motoren. Hvis motoren fremdeles ikke vil starte kan det være et problem med batteriet.
5

Forsøk å starte motoren med elektrisk starter. Hvis motoren dreier sakte eller ikke i det hele tatt, må du lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110051.html

Previous:
Next:

motorsykler