Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Aluminum Motorsykkel Fork Tubes

Shiny gaffel rør alltid legge til en motorsykkel utseende, men kostnaden og vekten av å ha aluminium gaffel rør forkrommede kan være uoverkommelige for de fleste. Siden de fleste motorsykler 'gaffel-rørene er fremstilt av aluminium, kan de bli polert til en nær kromlignende skinne ved hjelp av bare noen få og lett tilgjengelige produkter. Men mens polering gaffel rør selv kan spare deg mye penger, tar prosjektet tålmodighet og besluttsomhet. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
Stikknøkkel
Aircraft grad av maling stripper
Stålull
Oven rengjøringsmiddel
Sandpapir i varierende maisgrøt
Cloth rasping hjul
Elektrisk drill
Rouge eller metall polish
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på et stativ eller heis. Fjern bremsekalipere og forhjul fra gaflene. Ved hjelp av en pipenøkkel, løsne klype bolter på øvre og nedre trippel klemmer. Skyv gaflene ut fra bunnen av trippel klemmen. Gaflene på et rent arbeidsområde.
2

Forbered gaflene ved å fjerne malt eller anodisert finish fra de gaffel rør. Spray gaffel rør med en fly-grade malingsfjerner for å fjerne maling. Skrubb eventuelle gjenværende maling av med stålull. Fjern eloksert finish med en ovn rengjøringsmiddel etterfulgt av sliping med 220-sandpapir. Fjern overflate rust fra gaffelen rør ved hjelp av en 600-sandpapir.
3

Glatt gaffel rørets overflate ved hjelp av grov 150-sandpapir. Dypp sandpapir i en blanding av vann og en mild såpe og sand gaffel røret ved hjelp av en konsekvent frem og tilbake bevegelse. Jevne ut eventuelle uregelmessigheter før røret overflate er jevn.
4

begrensning av gaffelen tube overflate. Ved hjelp av en 300-sandpapir, sand gaffelen rør i motsatt retning brukt i forrige trinn for å fjerne sliping merker etter den grovere sandpapir. Gjenta dette trinnet, alternerende sliping retninger og bruker stadig finere sandpapir til alle sliping merkene er fjernet.
5

Bruk en klut polerskive og en elektrisk drill, påfør rouge eller en lignende metall polish til gaffelen rør. Bruk lett trykk på rasping hjulet til å jobbe metall polish inn i gaffel rør. Fortsett til gaffel rørene begynner å skinne. Erstatte rasping hjulet med en ren hjul og buff de gaffel rør igjen for å fjerne eventuelle gjenværende polsk.
6

Gjenta på den gjenværende gaffel røret og installere gaflene på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107329.html

Previous:
Next:

motorsykler