Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Brake Caliper Feilsøking

Din motorsykkelens kalippere er en viktig del av bremsesystemet. Noen ganger, oppbremsing det oppstå problemer som krever at du inspisere målepunktene for å avgjøre om de er skyldige. De ofte feil fordi de er skitne over tid, selv når du skal vedlikeholde din bremsesystemet. Målepunktene er et viktig element i bremsekraft på motorsykkelen, så de bør sjekkes jevnlig. Hvis et problem med bremsing oppstår, bør du begynne med å feilsøke calipers. Du trenger
Stålbørste
Brake renere
Needle-nese tang
Seals
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

inspisere bilen for tegn på en stikker målepunktet. Sjekk for ujevn bremseklosslitasjen - en bremsekloss som er tynnere i den ene enden enn den andre. Pads bør slites jevnt. Et annet tegn er dårlig bremseeffekt, eller motorsykkelen trekke i en bestemt retning når man bremser.
2

Fjern bøylen ved å følge instruksjonene i motorsykkelen håndboken. Koble bremsen linje fra målepunktet. Ikke la bremsevæske lekkasje på noen lakkerte deler på motorsykkelen.
3

Ta ut bremseklossene fra bøylen, deretter rense bøylen med brems renere. Sett på bremsen renere sjenerøst, deretter skrubbe de indre overflatene med stålbørste.
4

Fjern stemplene med nebbtang og sett dem til side på et trygt sted, ettersom de vil bli satt inn igjen senere.
5

Fjern de gamle pakningene som er plassert i hullene du fjernet stemplene fra. Etter at forseglingene er fjernet, bremse litt renere i hullene og blåse dem ut med trykkluft.
6

Sjekk stemplene for jevnhet og sikre at de er rene. Hvis de er skitne, rengjør dem med brems renere før du setter dem inn i bøylen.
7

Sett bremseklossene inn kalipperne, deretter installere markørene på sykkelen.
8

Ta motorsykkelen for en kort tur for å se om bøylen problemet er løst. Hvis problemet vedvarer, ikke nøl med å erstatte calipers helt eller har en mekaniker se på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107818.html

Previous:
Next:

motorsykler