Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på Kazuma Falcon 110 ATV

The Falcon 110 er en liten all-terrain vehicle produsert av Kazuma, en kinesisk motorsport produsenten. Falcon 110 er drevet av en 110 cc luftkjølt, ensylindret motor som kan drive ATV til en maksimal hastighet på 28 km /h, som sammen med sin relativt lille størrelse, gjør det til et ideelt ATV for yngre ryttere. Motoren krever lite vedlikehold utover vanlig oljeskift. Dette blir sagt, den første oljeskift skal utføres etter riding ATV i 30 minutter, med påfølgende oljeskift hver 10 til 15 timer med kontinuerlig bruk. Du trenger
17 mm socket
Stikknøkkel
Oil fange pan
Butikk håndklær
Momentnøkkel
En Quart, SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje

Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et godt ventilert, nivå arbeidsområdet. Start motoren og la den varmes opp i tre minutter, så stopper motoren. La motoren olje bosette fem minutter.
2

Skru av oljelokket fra høyre side av motoren, som ligger like over høyre fot bord.
3 < p> Skru ut oljepluggen fra bunnen av motoren ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. La motoroljen renne inn i en olje catch pan for 10 minutter eller til oljestrømmen reduseres til et drypp. Tørk motoren dreneringshull med en klut.
4

Rengjør pluggen magnetiske tips og tråder med en klut. Skru pluggen inn i motoren for hånd, og stram pluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Plasser en trakt inn i filler halsen på høyre side av motoren. Hell en liter SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje inn i motoren, og deretter fjerne trakten og tørk vekk sølt olje med en klut. Skru oljelokket inn i filler halsen.
6

Start motoren og la den friske olje varme i tre minutter, så stopper motoren og la oljen bosette ytterligere fem minutter.

7

Skru av oljelokket og tørk av hetten peilepinnen rent med en klut. Sett peilepinnen inn i motoren før hetten tråder berøre toppen av filler halsen. Trekk opp peilepinnen og ta oppmerksom på oljenivået i forhold til øvre og nedre på peilepinnen i spissen. Ideelt sett bør oljenivået være like under den øvre merke. Legge en til to gram av olje inn i motoren for å heve oljenivået etter behov. Rengjør peilepinnen og skru oljelokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111734.html

Previous:
Next:

motorsykler