Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en master sylinder på en Yamaha RD400

Det siste RD400 rullet ut av Yamahas fabrikk i 1979, men har generert en enorm følgende i vintage motorsykkel scene som varer i dag. Selv om noen få uberørte eksempler kan bli funnet, de fleste av de overlevende RD400s trenger litt restaurering før du kan ri på dem. Frambremsen hovedsylinderen er en av mange komponenter som må oppmerksomhet, som gummien kopper inne i sylinderen vanligvis forringes ikke repareres. Mens jobben er ikke så vanskelig, vil du kreve en grunnleggende forståelse av hvordan å blø en motorsykkel bremsesystemet for å fullføre oppgaven. Du trenger
Hånd pumpe eller sprøyte
Butikk håndklær
Nøkler - 8 mm, 10 mm og 14 mm
Snap ring tang
Rubber støv støvel
ytre og indre gummi mansjetter
Cup spacer
Piston låseringen
DOT 3 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Skru foran brems master sylinder reservoar dekselet. Suge ut bremsevæske fra reservoaret, ved hjelp av en håndpumpe eller sprøyte.
2

Wrap en butikk håndkle løst rundt master sylinder er bremseslangen. Løsne bremseslangen sin banjo bolt, ved hjelp av en 14 mm fastnøkkel. Ikke fjern bremseslangen eller sin banjo bolt fra master sylinderen på dette tidspunktet.
3

Skru av master sylinder er styret brakett, bruker en 8 mm fastnøkkel. Trekk master sylinder vekk fra styret. Tørk bort eventuelle gjenværende bremsevæske innenfor master sylinder med en klut.
4

Fjern den fremre bremsehendelen å få tilgang til master sylinder er stempelenheten. Skru av mutteren fra bunnen av brekkjernet dreieskruen med en 10 mm skrunøkkel. Skru av pivot bolt, med en 10 mm fastnøkkel, og dra i spaken ut av master sylinderen.
5

Trekk gummi støv oppstart av av stempelet. Fjern stempelets holderingen med et par av sneppring tang, trekk stempelsammenstillingen og dens fjær ut av hovedsylinderen. Inspisere stempel er boringen innen master sylinder for huljern eller rust. Ved skade er til stede, må du bytte master sylinder som helhet.
6

Trekk den ytre gummi cup ut av stempelenheten, etterfulgt av den indre gummi cup, og den buede spacer. Rengjør master sylinder er stempelboringen, stempelet og stempelet våren i frisk DOT 3 bremsevæske.
7

Installer en ny ytre gummi cup på lengre enden av stempelet. Skyv cup spacer på den motsatte enden av stempelet, overfor sin buede delen mot stempelet, og skyv den indre gummi cup på plass over spacer.
8

Smør inn hele stempelenheten med frisk DOT 3 bremsevæske. Sett i stempelsammenstillingen og stempelet fjæren inn i hovedsylinderen. Installere en ny holdering over enden av stempelenheten, ved hjelp av låsering tang. Skyv en ny gummi støv støvel over tuppen av stempelet.
9

Sett master sylinder på motorsykkel, etter omvendt metode for fjerning. Fyll tanken med friskt DOT3 bremsevæske og luft luft ut av bremseslangen. Skru reservoarets dekselet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110038.html

Previous:
Next:

motorsykler