Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Kawasaki Frame Sliders

Bryter er en uunngåelig situasjon som hver motorsykkel rytter må komme til å forvente på et eller annet. De fleste rytterne bruke beskyttende klær og utstyr for å minimere sjansene for å bli skadet bør det verste skje. På samme måte kan et sett av ramme glidere redusere alvorlighetsgraden av den skadede oppe av sin Kawasaki motorsykkel. Vanligvis består av et sett av plast pucker som kan skrus direkte til motorsykkelens øvre motorfester, ramme glidere tilby en billig form for beskyttelse. Installasjonen er ganske grei, men rase-type ramme glidere vil kreve ytterligere endringer i motorsykkelens fairings før installasjon. Du trenger:
fire-og seks-millimeter (mm) Allen fastnøkkel selg Electric drill
Thread-låselim
1-1/2 tommers borekrone
To-tommers hullsag
Vis flere instruksjoner
Installer Frame Sliders
en

Fjern eventuelt karosseri eller fairings fra motorsykkelen for å gi tilgang til de øvre motorfeste steder på rammen. Bruk en fire mm umbraconøkkel for å løsne eventuelle kåpe bolter, trekk deretter kåpe paneler bort fra motorsykkelen.
2

Skru høyre øvre motor mount bolt, ved hjelp av en seks mm unbrakonøkkel. Sett en av de utvidede erstatning motorfeste bolter gjennom kortere ramme slider puck eller montasjesokkelen. Frakk bolten er gjengene med gjengelåsingslapp lim, deretter skru den på plass med en seks mm unbrakonøkkel. Dersom rammen glideren er en todelt montering, bolt pucker på montering base, med bolten som følger med kit og en seks mm unbrakonøkkel.
3

Skru venstre øvre motor mount bolt, ved hjelp av en seks mm unbrakonøkkel. Sett de resterende utvidet erstatning motor mount bolt gjennom lengre frame slider puck eller montasjesokkelen. Frakk bolten er gjengene med gjengelåsingslapp lim og skru den på plass med en seks mm unbrakonøkkel. Installer lenger pucken på montering base, med bolten som følger med kit og en seks mm unbrakonøkkel.
4

Sett karosseriet eller fairings i omvendt rekkefølge. Stram alle kåpe bolter med en fire mm unbrakonøkkel.
Sliping Modifikasjoner for Race-Type Frame Sliders
5

Fjern den øvre motor mount bolt, som vist i avsnitt 1, ved hjelp av en seks mm unbrakonøkkel. Skru den utvidede erstatning motor mount bolt på plass uten montering base eller ramme slider puck, ved hjelp av en seks mm unbrakonøkkel.
6

Plasser en liten mengde modelleire på baksiden av kåpen panel. Hold kåpen panelet på plass mot motorsykkel og trykk på motor mount bolt hode inn i modelleire. Fjern fairing omhyggelig for å unngå å trekke i leire av fairing.
7

bruke en elektrisk drill for å opprette en 1/8-tomme pilothullet inn i kåpen, med utgangspunkt i sentrum av bolten er depresjon hos modellering leire som en veiledning. Hold kåpen mot motorsykkelen for å sjekke at hullet er på linje med bolt hode. Bore enda en pilot hull om nødvendig.
8

Skjær en to-tommers hull i kåpen, ved hjelp av en elektrisk drill og en hullsag. Sand innsiden av det nye hullet med en 280 sandpapir for å fjerne eventuelle grader eller grove områder.
9

Fjern den utvidede motor mount bolt, ved hjelp av en seks mm unbrakonøkkel. Sett på rammen glidere som vist i kapittel 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110039.html

Previous:
Next:

motorsykler