Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Stram Cam Chain på en Honda motorsykkel

The cam kjede eller timing kjede på en Honda motorsykkel fungerer ved riktig tilrettelegging veivakselen eller stempel i henhold til innsug og eksos. Feil timingen er ofte et resultat av eksosventilene kolliderer med stempelet og bøying. I denne situasjonen, du får ingen komprimering i det hele tatt. Ytterligere problemer som følge av en feil cam kjede er brutt strammerne og skadede sylindre som følge av kjeden blir for løs. Du trenger
Eiers eller reparasjon manual for din Honda motorsykkel
Metric socket satt
Bladmått
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Rådfør deg med eierens eller reparasjon for å finne ut hvilken type strammer din Honda motorsykkel har. Ikke-justerbar cam beltestrammere vil kreve komplett kjede erstatning. Justerbar beltestrammere, på den annen side, kan strammes.
2

Fjern boltene på veivhusdekselet bruker socket sett. Trekk dekselet av. Lokaliser "T"-merket på svinghjulet og samkjøre indeksen merket på veivhuset eller stator.
3

Fjern fjæren plassert på undersiden av regulatoren skaftet. Still regulatoren akselen til sin loosest posisjon og bruke kontaktene for å låse den på plass med klype bolt.
4

drei veivakselen svinghjulet slik at stempelet sitter på toppen av hjerneslag for å flytte slakk fra kjeden til regulatoren.
5

Løsne regulatoren klype bolt med kontaktene og slå kamaksel fliker ned slik at de ligner en opp-ned "V." Pass på at de to ventiler er lukket og det er nok plass mellom ventilvippearmer og ventilspindlene at de kan bevege seg fritt. Kontroller klaring med bladsøker, Hondas krever 0,002 inches mellom stilkene og ventiler.
6

Se etter enten en runde slag mark eller en horisontal merking over cam sprocket at linjene opp med toppdel av ventildekselet. Sett slagmerker på tolv posisjon.
7

Finn skruen sitter mellom de to strammer boltene. Stram eller løsne denne skruen med flat skrutrekker for å legge spenning til cam kjeden. Snu motoren to ganger ved hjelp av svinghjulet. Undersøke cam tannhjulet og sikre at det sitter i sin opprinnelige posisjon. Hvis dette ikke er tilfelle, tar kjeden, tilbakestille det og sjekke det igjen.
8

Stram klype bolt med stikkontakter og sørg strammeren pin er på linje med våren strammeren. Låse mutteren med socket sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108116.html

Previous:
Next:

motorsykler