Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellen mellom Rigid og Softail Rammer

Gate sykler med vedlagte brennbare motorer ga opphav til oppfinnelsen av de første motorsyklene laget med stive rammer. Disse tidlige motorsykler ble ganske enkelt utformet, som består av en solid ramme, en motor, styret, bremser som fungerer og et sett av hjul. I 1958 introduserte Harley Davidson sin første Softail rammekonstruksjon kalt Duo-Glide. Fra da av ble softails differensiert fra stive rammer. Begrepet Softail ble offisielt vedtatt og brukes til å beskrive noen motorsykkel besittelse bakhjulsoppheng. Road Dynamics

Motorsykkel håndtering refererer til mengden av kontroll en motorsykkel rytter opplevelser mens manøvrere motorsykkelen sin. Stive rammer, også kalt hardtails, har dårlig håndtering fordi de mangler et bakhjulsoppheng (den komponenten som demper veien støt og stødigere rammen). Softails har et bakhjulsoppheng, og derfor har mye bedre kjøreegenskaper.
Bygg

Hardtails har færre bevegelige deler enn softails. For eksempel, siden Hardtails ikke har bakre boggi, monterer aksel direkte til rammen. Mindre bevegelige deler betyr færre vedlikehold problemer siden et mindre potensial for funksjonsfeil komponenter.

Cost

Softails er generelt dyrere siden de inkluderer mer teknologi i form av støtdempere, swingarms og andre moderne styling gadgets. Hardtails er bygget for nostalgiske tradisjonalister, som liker en mer primitiv design. Hardtails er vanligvis rimeligere fordi de er bygget fra minimale komponenter, stylet etter de mer grunnleggende, lette motorsykler fra tidlig på 1900-tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107710.html

Previous:
Next:

motorsykler