Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesielle Motorsykkel Verktøy

Motorsykler, selv om de har lignende komponenter til biler, har også deler og stykker som er helt unik. Alle som fikser, bygger eller tilpasser motorsykler må ha de riktige verktøyene for hånden. Noen av disse verktøyene er spesielt for merke av sykkelen og landet den kommer fra. Arbeid Tabell

Et verktøy som er spesielt laget for motorsykler er en motorsykkel arbeidsbord. Denne lange, benk-lignende struktur klemmer sykkel på plass og gjør det mulig for mekaniker å arbeide med den uten å lyve på bakken eller sette seg i andre vanskelige posisjoner for å få sine hender og verktøy i arbeidet i sykkelen. Disse arbeidsbord kan trenge å bli boltet til gulvet for stabilitet, så det er viktig at du har fri tilgang til arbeidsområdet slik at du kan hjul motorsykkelen på den og klemme det på plass.
Batteri Verktøy

En motorsykkel har et batteri for å skape den nødvendige gnisten akkurat som en bil gjør. Imidlertid er batteriet på en motorsykkel betydelig mindre enn de batteriene som finnes på biler og motorsykkel batterier krever sine egne verktøy. Du må ha forskjellige batterityper meter, forskjellige batteriladere og ulike sett med tennplugger å gjøre at batteriet må jobbe skikkelig med motorsykkelens motor. Du kan ikke bare ta et verktøy ment for en 4-by-4 pickup og deretter snu og bruke det på en mye mindre, annerledes gjort maskin likevel.
Brake Rod Justering Wrench

Ulike MC-produsenter bruker forskjellige design og ulike deler for å gjøre sine maskiner unike og å være sikker på at delene ikke kan altfor lett slått rundt. Dette kan skape merkelojalitet, men det betyr også at du kan trenge spesialitet for å arbeide på visse deler av maskinen. Harley Davidson motorsykler, for eksempel, krever en spesiell, Harley merke Brade rod justering skiftenøkkel. Hvis det er for mye press på stanga, eller for lite, så må du ha dette verktøyet for å endre den riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107709.html

Previous:
Next:

motorsykler