Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 1986 Honda Nighthawk S

Hondas 1986 CB700SC - bedre kjent som Nighthawk S - har en olje-kjølt, firesylindret motor som gir nok ytelse for å matche motorsykkelens aggressiv styling. Holde motoren godt smurt krever en frisk tilførsel av olje gjennom regelmessige oljeskift spredt ut i 4000-mile trinn. Oljeskift prosedyren er ganske grei, ulike svært lite fra de metoder som benyttes på annen motorsykkel. Et par oljetappepluggene under motor, men kan forvirre en Nighthawk eier siden de fleste motorsykler bare bruke én plugg. Du trenger
Oil pan
17 mm socket
Stikknøkkel
Tetting skiver
Filter cap skiftenøkkel
8-tommers socket forlengelse bar
3 liter 10W40 motorolje
oljefilter
Brake renere
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Løft motorsykkel på midten står og legger inn en bunnpannen under motoren. Skru av oljepåfyllingslokket fra venstre side av motoren, i nærheten av girspaken og venstre fot pinne.
2

Skru oljetappepluggene fra motoren og rammen med en 17 mm-kontakten. Motoren bunnpluggen er plassert i nærheten av delingen i eksosrørene mens rammens bunnpluggen er plassert lengre frem. Tøm oljen i bunnpannen.
3

Trekk tetningsskivene ut av tappepluggene og erstatte dem med nye skiver. Skru dreneringspluggene i sine respektive steder med 17 mm-kontakten. Stram motorens tappepluggen til 25 fot-pounds og rammens tappepluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Skru av oljefilteret fra fronten av motoren med et filter cap skiftenøkkel og en 8-tommers socket forlengelse bar. Fjern filteret fra motorsykkel, presser den mot venstre og ut fra mellom siste eksosrøret og rammen.
5

Gni et tynt lag med 10W40 motorolje over nye oljefilteret pakningen til ringen. Skyv oljefilter mellom eksosrøret og rammen og skru den på plass på motoren for hånd. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds med momentnøkkel.
6

Hell opp til tre liter 10W40 motorolje inn i motorens filler halsen med en trakt. Skru lokket på plass.
7

Spray områdene rundt oljepåfyllingslokket og oljefilteret med brems renere å vaske bort eventuelt oljesøl. Tørk av med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108342.html

Previous:
Next:

motorsykler