Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki S40 Specs

The Boulevard S40 er en cruiser stil motorsykkel som er produsert av den japanske bilmerke, Suzuki. Cruiser stil motorsykler er utformet i en klassisk mote og er ment for rundt i byen bruk. Cruiser stil motorsykler er også ment å være svært enkel og anbefales for nybegynnere. Ifølge Suzuki-Bikes.com, er Boulevard S40 kjent for sine lette og gode kjøreegenskaper. Motor spesifikasjoner

motorsykkel har en 652 cc, ensylindret, firetakts motor. Fra sylinderboringen av denne motor har en diameter på 3,701 inches, og dens slag stempelet beveger seg totalt 3,701 inches. Kompresjonsforholdet er 8.5 til 1 og induksjons-systemet utnytter en enkelt Mikuni forgasseren. Den valvetrain er en enkel overliggende kamaksel som styrer motorens to ventiler. Kjølesystemet av denne motor benytter luft og benytter Våtsump smøring. Både starteren og tenningssystemet er elektronisk styrt. Standarden sendinger av S40 er en fem-trinns konstant mesh manualen. Lysene på denne motorsykkelen automatisk turn-off når du begynner å redusere belastningen på motoren batteri.
Chassisspesifikasjoner

foran suspensjon av denne sykkelen er er teleskopgafler at har en spiralfjær og olje dempet. Bakhjulsopphenget er en svingarm som også har en spiralfjær og er olje dempet. Frambremsen er en enkelt plate mens bakbremsen er en ekspanderende brems. Forhjulet har et bredt punkt som er 100 millimeter bred og har et sideforhold på 90. Den bakre dekk brede punkt er 140 millimeter, og har et sideforhold på 80. Framkant har en 19 tommers diameter mens den bakre kanten har en 15 tommers diameter. Denne motorsykkelen har flere reflektor blinklys og en tåre dråpeformede drivstofftank. Styret er en flat bar og salen er ett stykke.

Mål og Annen informasjon

The Suzuki Boulevard S40 klarner bakken med 5,3 inches og er 85,8 inches lang. Setet på denne motorsykkelen sitter 27,6 inches fra bakken. Drivstofftanken rommer maksimalt 2,8 gallons av bensin. Bredden på denne motorsykkelen er 28,3 inches og akselavstanden er 58,3 inches bredt. Den egenvekt på denne motorsykkelen er om lag 381 pounds. Den egenvekt gjenspeiler vekten av motorsykkelen med en full tank av gass, alt av nødvendig væske og alt standardutstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110065.html

Previous:
Next:

motorsykler