Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du framaksel på en Ninja 500R

Flere oppgaver hengsel på din evne til å fjerne forakselen fra din Kawasaki Ninja 500R front gaffel. Du kan ikke fullføre jobber med alt fra enkle dekkskifte til erstatning av motorsykkel styrende hodet lagrene før du har fjernet forakselen og hjulet helt. Oppgaven er enkel nok for de fleste Ninja 500R eiere å oppnå ved hjelp av enkle redskaper og en jack. Hvis du gjør det riktig, kan du fjerne forakselen innen 30 minutter. Du trenger
12 og 14 mm kontakter
Stikknøkkel Side 8 mm unbrakonøkkel
Jack
strikken
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner

en

Park din Ninja 500R på støtten sin. Løsne den fremre bremseklosser er festeboltene på høyre gaffel beinet ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Løsne den klemme aksel bolten nederst i venstre ben ved hjelp av en gaffel 12 mm tilslutning. Løsne den fremre aksel krage, sikret i venstre gaffel ben, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel.
2

Løft motorsykkel på sitt senter stand, og plasser en jekk under motoren for å heve forhjulet opp fra bakken.
3

Skru den fremre bremseklosser er boltene helt med en 14 mm-kontakten. Skyv bremsekalippernes av fronten bremse rotoren, og suspendere den fra styret med en strikk ledningen.
4

Skru forakselen krage helt fra venstre gaffel beinet ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Pek på slutten av forakselen ut av venstre gaffel beinet med en gummihammer.
5

Hold forhjulet på plass med den ene hånden, og trekk forakselen ut fra høyre gaffel beinet. Senk forhjulet på bakken, og fjerne speedometer stasjonen, avstandsstykker og skiver fra hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110064.html

Previous:
Next:

motorsykler