Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan stramme eller løsne Eiker på en Dirt Bike Tire

Eiker koble midthuben av en motorsykkel hjulet til den ytre ringen av hjulet som holder dekket på plass. Over tid kan eikene løsne. Løse eiker få hjulet til å bli ute av balanse. Dette fører til at motorsykkelen hjulet til å vibrere under flytting. Justere tetthet av individuelle eiker vil balansere et hjul. Rutinemessig sjekker hver snakket om en motorsykkel hjulet vil holde hjulet balansert og tillate deg å kjøre trygt ved høyere hastigheter. Du trenger
Motorsykkel stativ
Spoke momentnøkkel
Oil kan
Vis flere instruksjoner
en

Sett en motorsykkel stå nær sentrum av skitt sykkel. Løft dirt bike. Skyv stativet under motorsykkelen. Senk motorsykkel på standen. Skyv sykkelen forsiktig for å sikre at det er stabilt på standen.
2

Shift motorsykkelen i nøytral.
3

Spinn motorsykkel dekk å justere luftventilen med din høyre side. Skyv ende av en eike momentnøkkel på eiken ved den nedre siden av ventilen. Vri nøkkelen med klokken til du hører et klikk. Fjern fravriste den talte.
4

Flytt fastnøkkel til den tredje talte fra luftventilen. Vri nøkkelen med klokken for å stramme eller mot klokken for å løsne eiker. Hell olje fra olje kan på beslaglagt eiker som ikke roterer med eiker momentnøkkel.
5

Flytt langs hjulet, løsne eller stramme til alle andre snakket til alle i og utenfor eiker er vist så stramt med momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110037.html

Previous:
Next:

motorsykler