Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre bremseskoene på en Honda CRF230F-06

Hondas 2006 CRF230F er utstyrt med en plate-stil brems på forhjulet og en eldre stil trommelbrems bak. Siden dagens ryttere er ikke kjent med trommelbremser, kan erstatte slitte bremseklosser være vanskelig. Heldigvis er jobben mye enklere enn det ser ut, forutsatt at du har kunnskap og verktøy for å fjerne bakhjulet. Når hjulet er av, bytte ut bremseskoene er en lek. Du trenger
16 mm socket
lange håndtak pipenøkkel
Motorsykkel stå
10 mm fastnøkkel
Bremse-sko (Honda del # 06430-GBJ-J10)
Medium- sandpapir
Brake-rensing spray
Grease
Vis flere instruksjoner
en

Løsne bakakselen er lås mutteren med en 16 mm pipe og en lang håndteres pipenøkkel . Ikke fjern låsemutteren på dette tidspunktet. Plasser motorsykkelen på et stativ eller løft for å heve bakhjulet opp fra bakken.
2

Skru regulatoren mutteren fra bremsestangen med en 10 mm fastnøkkel. Trykk den bakre bremsepedalen for å frigjøre bremsen stang fra bremsen arm. Roter kjeden justerbar på begge sider av bakhjulet frem til å løsne kjedet. Trekke kjeden utenfor bakre tannhjul.
3

Fjern bakakselen låsemutteren og dra vekk kjedestrammertappen fra høyre side av bakre svingarm. Trekk bakakselen ut fra venstre side av bakhjulet og ta til venstre kjedestrammertappen. Senk bakhjulet til bakken og fjerne avstandsstykker fra hjulet.
4

Lay rattet på sin side med bremsetrommelen vendt oppover. Trekk bremsetrommelen av hjulet og legg det med bildesiden ned for å avsløre bremseskoene. Fjern bremseskoene. Koble ut bremseklossene fjærer og kast de gamle bremseklossene. Koble fjærene til de nye bremseklossene.
5

Sand den indre overflaten av bremsetrommelen med en middels sandpapir for å fjerne eventuelle grader eller vinduer som kan ha blitt dannet på trommelen. Spray den indre overflaten med en aerosol brems renere å fjerne brems støv og skitt. Påfør et lag med fett på bremsetrommelen sin cam og brems-arm pivot.
6

Sett bremseskoene inn i trommelen og installere den på bakhjulet. Sett den bakre hjulet er avstandsstykkene og løfte hjulet inn i motorsykkelens bakre svingarm. Plasser venstre kjedestrammertappen mot bakre svingarm og sett bakakselen. Legg høyre kjedestrammertappen på bakre svingarm og løst skru bakakselen låsemutter på plass. Sett bremsestangen inn i trommelen er brems arm og stram brems adjuster mutter. Slip kjedet over bakre tannhjul. Roter kjeden justerbar tilbake for å stramme kjedet.
7

Trykk den bakre bremsepedalen for å engasjere bakbremsene, samkjøre bremseskoene med bakhjulet. Hold den bakre bremsepedalen på plass og stram til bakakselen låsemutteren helt. Slipp bremsepedalen og justere bakbremsen etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107192.html

Previous:
Next:

motorsykler