Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en XR 600 Honda motorsykkel

The Honda XR 600-serien er en velkjent off road motorsykkel. Utstyrt med en robust firetakts motor og avkjølte ensylindret, kjører sykkel glatt og har et godt spark til det når man rir. Produksjon av XR-modellen stoppet i 2000, slik at du ikke vil være i stand til å finne en helt ny XR 600-serien hvis den gamle er feil, men du kan fremdeles feilsøke og fikse det selv. Du trenger
lommelykt
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Finn din drivstofftanken og ta ut bensinslangen. Hvis drivstoff blir hindret du har problemer med å starte din XR og holde den på. Bruk en lommelykt og se inn i drivstofftanken. Hvis du ser noe som ser ut som skitt eller rust, kan tanken ha rustet inni og rust er at filteret tettes skjermen i bensintanken. For å rengjøre drivstofftanken du må fjerne tanken fra XR din og skylle den ut med diesel eller rust remover i opptil 24 timer.
2

Sjekk dine tennplugger. Kontroller fargen og tilstanden av hver enkelt tennplugg. Plugger som er for hvite ikke får nok drivstoff og de for mørkt får for mye. Trekk tennplugger, lukker ledning dem og sette dem på motoren. Start sykkelen og se hvilke plugger gnist. Hvis pluggene ikke gnist somethings galt med spole din. Men er det en god idé at hvis de fleste plugger gnist bortsett fra en eller to du bør bytte ut alle tennplugger samtidig. Det vil spare deg for tid i fremtiden, og de er vanligvis selges sammen, slik at du slipper å kjøpe dem separat.
3

Sjekk spoler med volt meter. Klem røde måleren grepet til grå-blå-tråden i tennspolen, og den sorte måleren grep til den andre ledningen på motsatt side av spolen. Sett meter til 12 volt og starte XR. Hvis volt telleverksavlesning mellom omtrent 0,5 til 1,2 ohm, spoler er fine. Hvis du får ingen lesing i det hele tatt den, spoler er defekt og må skiftes ut.
4

Sjekk batteriet ved hjelp av voltmeter. Klem røde måleren grep til den positive pol (+) og den sorte måleren grep til den negative pol (-). Sett meter til 12 volt og starte XR. Hvis volt meter bør registrere 12 volt. Noe mindre betyr at batteriet er svakt og er ikke nok strøm til tenningen. Du bør enten lade batteriet eller erstatte det hvis det er for gammel til å holde en belastning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110762.html

Previous:
Next:

motorsykler