Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan selge en brukt motorsykkel

Den mest effektive måten å selge en motorsykkel er å plassere flere annonser i ulike medier samtidig. Publisering av annonser på internett vil garner enorm dekning umiddelbart, men ikke rabatt eller glemme viktigheten av reklame lokalt med hjemmelagde innlegg og lokale avisannonser. Flere, klare fotografier av motorsykkelen --- ledsaget av konsis og detaljert beskrivelser --- vil være nødvendig å trekke noe mer enn bestått interesse i hva du selger. Du trenger
Motorsykkel
Computer
Printer
Digitalkamera
Vehicle tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Design og distribuere " Til salgs "skilt som kan henges i høyt trafikkerte områder som supermarkeder.

For best resultat, din" bør Til salgs "skilt inkludere noen digitale bilder av motorsykkelen, tatt fra forskjellige vinkler og avstander. Ledsagende tekst bør være kort og rett på sak, mens likevel inkludert alle de viktige need-to-know detaljer.

Nederst på annonsen bør ha flere koder med ditt navn og telefonnummer trykket på dem, så at interesserte kan rive en av og kontakte deg.

Når du har tatt med alle relevante bilder og informasjon, skrive ut flere kopier i farger for distribusjon.
2

Post på en populær og hederlig salg nettsted, som for eksempel Ebay Motors. Nettsteder som Ebay Motors har en utfyllbart mal for de som ønsker å selge en bil på Ebay.

Spesielt vil du trenge flere digitale bilder av motorsykkelen din, som deretter lastes ned til elementet profil. Du bør ta mange klare, godt opplyste bilder av kroppen fra forskjellige vinkler, motoren, kilometerteller, og nærbilder av bulker eller riper. Det digitale kameraet du bruker bør ha en oppløsning på minst 1024 x 768 piksler.

Den nødvendige informasjonen for en online kjøretøy oppslaget er mye mer involvert enn den informasjonen du normalt vil inkludere i en "til salgs" Utskriften. Du må oppgi en detaljert kjøretøy historie rapporten, og du må ha bilen tittelen klar til å overføre til kjøperen av motorsykkelen.
3

Ta ut reklame i din lokale papir (e). Dette vil innebære å sende en e-post til annonsen for å annonseavdelingen på papiret, skrevet akkurat slik du vil at annonsen skal vises. Det vil være et ord grense på annonsen, generelt, er sendt annonser begrenset til tre eller fire linjer med tekst. Gebyrer for å plassere en annonse i avisen varierer avhengig av popularitet og utbredelsesområde på papiret i spørsmålet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108252.html

Previous:
Next:

motorsykler