Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Olje Retningslinjer for kinesisk Scootere

Det er to typer kinesisk scooter motorer - fire slag og to hjerneslag. Mens to -takts motorer mix bensin og olje og dermed ikke har behov for et oljeskift , trenger firetaktsmotorer krever oljeskift . Hyppigheten av oljeskift

På 50cc , 150cc og 200cc kinesisk scootere , bør motoroljen skiftes hver 1000 miles eller så. Overføringen olje , på den annen side , behøver bare å endres hver 2000 miles. Dette vil bidra til å maksimere levetiden på motoren .
Oljetemperatur

Ved oljeskift , er det viktig å sikre at oljen inne i motorsykkelen er varm . Dette vil hjelpe det flyte lettere og gjør olje - skiftende jobben mye enklere. Den beste måten å gjøre dette på er å starte motorsykkelen og la den gå i noen minutter . Oljeskift kan utføres etter en lang tur , men det er en fare for at du vil brenne hendene som olje og motoren vil begge bli veldig varmt .
Oljetyper
< br > p Det er viktig å sjekke brukermanualer for passende motor oljetyper , men 10 - 30W og 15 - 40W motorolje er vanligvis det beste for firetaktsmotorer . For girolje , er 80W - 90 anbefales.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110302.html

Previous:
Next:

motorsykler