Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Harley-Davidson Shovelhead Cam

Ifølge Merriam Webster Dictionary nettet, er en cam en roterende eller glir sylinder som ligger i kamaksel av motorsykkelen. Den cam forvandler roterende bevegelse til lineær bevegelse. Det er mulig for en privatperson å installere en ny kamaksel til en Harley-Davidson Shovelhead motorsykkel. Den Nightrider nettsted forklarer at å installere en ny cam vil forbedre den generelle ytelsen til sykkelen ved å øke hestekrefter. Prosessen med å installere den nye cam er relativt enkelt for alle som har noen erfaring med motorsykler. Du trenger
Kamaksel
oljefilter
3 liter olje
Frostvæske
Assembly smøremiddel
kamaksel mellomlegg
kamaksel peiling
Socket og skralle sett
fastnøkkel
Skrutrekkere
Hammer
Hydraulisk jekk
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hydraulisk jekk på plass under bakhjulet av Harley-Davidson og sakte heve motorsykkelen slik at cam installasjon kan begynne. Den Nightrider nettsted forklarer at motoren må kobles etter bensin tappes fra forgasseren. Fortsett ved å fjerne tennpluggene og eksosanlegg før du tømmer ut alt av motorolje.
2

Drain all girolje. Løsne foten clutch og bremsepedal, om nødvendig, for å få bedre tilgang til den indre delen av Harley-Davidson sykkel. Den Nightrider nettsted forklarer at de innledende forberedelse trinn er utformet for å gjøre installasjonen så trygt og enkelt som mulig.
3

Bruk en vanlig skrutrekker for å fjerne våren cap holderen og løsne de pushrod rør. Når støtstangen rør er løsnet kan de fjernes. Bruk en skrutrekker for å fjerne tenningen sensor og timingen forkoblingsdeksel.
4

Finn taktmerkene av den gamle cam før du fjerner den fra motorsykkelen. Kontroller at kamaksel trykkskive er også fjernet fra motoren. Den Nightrider nettsted forklarer at cam peiling bør fjernes og erstattes med en ny cam peiling.
5

Plasser cam mellomlegg over baksiden av den nye kamaksel før installasjonen begynner. Gjelder montering glidemiddel på kamaksel fliker, peiling, og kamaksel utstyr for å beskytte deler når motoren til slutt begynte. Plasser den nye kamaksel til Harley-Davidson Shovelhead motor.
6

installere den opprinnelige pushrod rør samt timing sensor plate og dekke. Koble eksosanlegg, fotpedal, og bremsepedalen før du kobler tennplugger. Installere et nytt filter før du setter inn nye drivstoff og girolje.
7

Koble til batteriet og slå på drivstoff før testing av sykkelen for å være sikker på at den nye cam fungerer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110370.html

Previous:
Next:

motorsykler