Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til Suzuki QuadSport Z50

The Suzuki QuadSport Z50 er et lite , lavt strømforbruk , firehjulstrekk all terrain vehicle ( ATV ) . Ifølge Suzuki , er Z50 utformet for voksen - tilsyn begynnelsen ryttere 6 år og opp , og inkluderer voksen - kontrollerbare sikkerhetsfunksjoner. Motor

2009 Suzuki QuadSport Z50 er drevet av en ensylindret , 49 kubikkcentimeter firetaktsmotor . Den luftkjølte motoren har en boring og slaglengde på 1,4 inches med 1,9 inches med et kompresjonsforhold på 8.4:1 . Den har elektronisk tenning, en enkelt Mikuni forgasser og har en olje dyppsmøring . Den bruker en kodede elektrisk eller rekyl pull start.
Chassis

QuadSport Z50 har en høy stivhet stålramme med full gulvbord . Den har en Pendelaksen , coil- våren, dual støtdemper foran suspensjon og en olje - dempet, svingarm , coil- våren bakhjulsoppheng . Den har stor diameter foran trommelbremser med et enkelt trommelbrems bak . ATV har en automatisk girkasse og en tjore -type fjernkontroll dødmannsknapp .
Dimensjoner

Z50 er 50 inches lang og 29,9 inches bredt med en setehøyde på 21,1 inches . Den har en bakkeklaring på 4,7 inches , en 32,7 - tommers akselavstand og en egenvekt på £ 171 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107951.html

Previous:
Next:

motorsykler