Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble en Drivstoffledning for en Suzuki GS500F

The Suzuki GS500F har forskjellige drivstoff linjer som er knyttet til ulike utsalgssteder, kalt petcocks, som er plassert i forskjellige områder på sykkel. En petcock er en liten ventil som brukes for å kontrollere mengden av strømmen av brennstoff som brukes av motoren. Drivstoffslanger er koblet til petcock innløpsventiler og outlet ventiler. Du kan koble et drivstoff linje for en Suzuki GS500F ved først å fjerne de eksisterende drivstoff linjer fra sykkelen. Du trenger
Gummi drivstoff slanger
Vis flere instruksjoner
en

Koble den ene enden av reservatet slangen til lenger petcock utløp ventil for drivstofftanken. Koble den andre enden av slangen til bunnen petcock innløpet ventil som er montert på rammen.
2

Koble den ene enden av "On" eller viktigste drivstoff slangen til kortere uttaket ventil for drivstoff tank. Koble den andre enden av slangen til høyre side innløp ventil som er montert på rammen.
3

Finn venstre side utløp ventil som er montert på rammen og finn bunn innløp ventil som er mellom forgassere. Dette er den slange som sender brennstoff til forgassere. Koble den ene enden av et drivstoff slange til utløpet ventilen og den andre enden i bunnen løpsventil.
4

Koble den ene enden av sugeslangen til kontakten på baksiden av petcock ventiler som er montert på rammen. Den andre enden av sugeslangen til kontakten nær innsiden av venstre-monterte forgasseren.
5

Fest den ene ende av en gummislange til den øvre ventil som er mellom forgassere. Plasser den andre enden av slangen over airbox. Denne enden av slangen er åpen til luft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107198.html

Previous:
Next:

motorsykler