Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer After Market Motorsykkel Eksos

Installere en ny eksos vil live opp din motorsykkel. Det er mange forskjellige stiler av rør tilgjengelig på markedet for å få lyd og utseende du ønsker. Installere en ny eksos er relativt enkel, men justere motoren til å fungere ordentlig med ny eksos kan være en utfordring. Før du velger og installerer ny eksos, sjekk brukerhåndboken for å finne ut om motoren er allerede innstilt for eksosen du har i tankene. Du trenger
WD-40
Wrench
Eksos pakning
Anti-seize smøremiddel
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Fjern det gamle eksos. WD-40 kan hjelpe deg å fjerne deler som er korrodert eller skittent. Fjerne hver del av eksos individuelt - arbeider fra baksiden til fronten - er den mest effektive metoden, men noen ganger er det enklest å fjerne eksosen i ett stykke. Sjekk brukerhåndboken for å se hva som er anbefalt.
2

Fjern den gamle pakningen ligger i eksos porten. Hvis det er vanskelig å finne, stikk fingeren i eksos porten og skyv den langs kanten til du føler leppen på pakningen.
3

Rengjør de utsatte deler på motorsykkel med en fille før du installerer den nye eksos. Karbon og andre innebygde opp sot kan påvirke installasjonen.
4

DAB ny eksos pakning med glidemiddel, og sett pakningen i eksos porten.
5

Installer ny eksos begynner med hodet røret. Følg produsentens anvisninger for montering. Stram boltene som du jobber fra foran til bak. Etter at eksosanlegget er ferdig installert, tilbake til hodet røret og fest boltene helt ned, arbeider fra forsiden til baksiden.
6

Juster forgasseren til det nye eksosanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107857.html

Previous:
Next:

motorsykler