Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forbedre min Yamaha Cruiser for bedre ytelse

Gjennom årene har Yamaha produsert en rekke populære cruiser stil motorsykler, fra 750cc Virago i 1981 til dagens moderne kriger muskel sykkel. Mens cruiser segmentet er rettet mer mot komfort og stil, mange Yamaha ryttere søker stadig bedre ytelse fra sine maskiner. Selv om du kan finne store ytelsesforbedringer gjennom omfattende motor arbeid, mange bolt-on alternativer er tilgjengelige for å øke kraft, hastighet og road-håndtering evnene til de fleste Yamaha cruiser modeller. Til syvende og sist er ytelsesforbedringer bare begrenset av budsjettet, så sette realistiske forventninger for å unngå over-utgifter. Instruksjoner
en

Sett bakhjulet trinse med en mindre ytelse skivene. Yamaha Star modeller bruker en drivreim og en 33-tann bak skivene for å overføre kraften fra motoren til bakhjulet. Skifte lager trinse med en 32 -, 31 - eller 30-tann trinse vil gi en økning i direkte akselerasjon gjennom hele motorens turtall på bekostning av en redusert maksimal hastighet
2

Bytt aksjen luft. filtrere og eksosanlegg med frittflytende ettermarkedet komponenter. Frittflytende luftfiltre gi mer luft til motorens forbrenningskammer, slik at en større kostnad av luft og brennstoff vil antenne, generere mer kraft i prosessen. En frittflytende eksos hjelper brukt luft /drivstoffblandingen for å avslutte raskere, bidrar til å trekke et friskt avgiften til motoren igjen.
3

Installer en elektronisk bensininnsprøytning (EFI) controller for å justere mengden drivstoff blandet inn den økte luftstrømmen. Mest EFI-kontrollere, slik som Dynojet Power Commander og Fuel Pak fra Vance & Hines, tilbyr plug-and-play-installasjon, koble direkte til motorsykkelens injektorer. Flere pre-laget drivstoff kurvene er tilgjengelig for de fleste eksos og innsug kombinasjoner, noe som gir betydelig makt og drivstoff-økonomien øker ut av boksen.
4

erstatte aksjen støtdempere bak med et sett med justerbar ettermarkedet støtdempere. Stock suspensjon oppsett tilby svært lite justeringer for å dekke ulike riding stiler og veiforhold. Som regel er aksjen suspensjon satt opp på en mykere skala for å gi mer komfort til et bredere spekter av ryttere. Selv om dette gir en mer behagelig tur, kan en mykere oppsett også være vanskeligere å håndtere tiltagende. Omvendt kan justerbare støtdempere bak gir en stivere ride for forbedret høyhastighets manøvrerbarhet og stabilitet ved å la bakhjulet til å reagere raskere på endringer i vegens overflate.
5

Installer et sett av kassett emulatorer inn i forgaffelen. De fleste Yamaha kryssere bruke en demping stang-stil forgaffel, som du bare kan justere ved å erstatte gaffel fjærer eller ved å bruke et tykkere gaffel væske. En patron emulator installerer direkte mellom gaffel interne demping stenger og fjærer, slik at demping og rebound tiltak som skal justeres eksternt for bedre trekkraft og manøvrerbarhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109626.html

Previous:
Next:

motorsykler