Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en Kawasaki Concourse for Towing

En Kawasaki Concourse er en full-size touring motorsykkel som kommer med en rekke forskjellige kraftige motorer. Du må binde ned denne sykkelen riktig eller stroppene vil skade eller knekke glassfiber kroppen mot fronten. Bakakselen er stroppen festepunkt, og styret er foran festepunkt for stropper. Du trenger motorsykkel tie-down stropper karakter over 2000 pounds til riktig sikre denne sykkelen, fordi den er tung. Du trenger:
Tow trailer /kjøretøy
4 tie stropper
Vis flere instruksjoner
en

Legge til Kawasaki Concourse bort på slep tilhenger eller taue bilen. Kjøre den på tilhengeren eller skyv den inn i seng av en lastebil. Sørg for at sykkelen er i midten av sengen.
2

Plasser kroken på den ene stroppen på håndtaket og senk den mellom kroppen og rammen. Gjenta for motsatt side av styret. Stroppene bør være halvparten skjult av glassfiber kropp.
3

Koble motsatte ender av de to stroppene til de tilsvarende gulvet ankere på sengen av lastebil eller tilhenger. Stram stroppene til både foran gafler komprimere og stroppene er stramme uten slakk.
4

Fest kroken på en stropp til bakakselen på begge sider. Koble krokene til tilsvarende festepunktene i bilen eller tilhengeren. Stram stroppene som du gjorde for styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110421.html

Previous:
Next:

motorsykler