Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik får gass kjørelengde på en 2008 1300 VTX

The VTX1300 er en kraftig motorsykkel som ble bygget og utgitt av Honda. 2008-modellen har en stort sett krom design og er ment som en høy ytelse sykkel. Modellen er lengre og lavere til bakken for å redusere luftmotstanden og har også en enklere forgasser motor i forhold til 1800-tallet drivstoff-injisert design. Forgassere tendens til å ikke være så drivstoffeffektive som drivstoff sprøytebrukere, men det er noen grunnleggende strategier som vil bidra til å få bedre gass kjørelengde fra VTX1300. Du trenger
Full-face hjelm
Vis flere instruksjoner
en

holde en konstant hastighet når det er mulig mens du kjører. Hyppige akselerasjoner og bremsing vil senke drivstofføkonomi, spesielt med VTX1300 sin carbureted motor. Sykkelen er designet for å akselerere raskt, men du mister drivstoffeffektivitet jo mer du bruker dette alternativet.
2

Drive på motorvei når det er mulig. Dette hjelper deg å opprettholde en jevn hastighet med større letthet, og motorveier generelt kjøre på flatere bakken enn mange sidegatene. Hyppige åser vil redusere gass kjørelengde, siden sykkelen må jobbe hardere går opp, og du må bremse mer å gå ned.
3

Hold deg dekkene har riktig lufttrykk. Over eller under-oppblåsing dem vil resultere i tapt drivstoffeffektivitet. Honda anbefaler generelt 38 psi i forhjulet og 40 psi i bakdekket for 2008 VTX1300.
4

Reduser luftmotstanden med seg en hjelm, eliminere eventuelle løse jakker eller klær som kan fallskjerm i vinden og fjerne alle unødvendige eksterne enheter fra sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107913.html

Previous:
Next:

motorsykler