Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan flytte en motorsykkel i en U-Haul Trailer

Hvis du skal flytte og ikke, eller kan ikke, ri på motorsykkelen til bestemmelsesstedet, kan du hale den i stedet. Du trenger ikke å sette motorsykkelen på sengen av pickup lastebil. I stedet kan du bruke en U-Haul trailer for å flytte motorsykkelen. Hengeren kommer ikke med noe å stabilisere motorsykkel, så du blir nødt til å feste den på baksiden av tilhengeren før du drar. Ellers vil motorsykkel flytte rundt og velte under transporten. Du trenger
rachet stropper eller tie downs
Stabiliserende chock
Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkelen tauing kit fra U-Haul inne i traileren. Du kan kjøpe dette fra U-Haul for $ 119,95, som i desember 2010. Motorsykkelen tauing kit gir en chock som en stabil base å holde motorsykkelen bevege seg under transporten.
2

Nedre rampen på baksiden av U-Haul trailer, slik at du kan laste motorsykkelen. Hvis du bruker en tilhenger uten en rampe, kan du løfte motorsykkelen ved hjelp av en venn, hvis det er lys nok, eller bruke en annen rampe som du måtte ha.
3

Plasser forhjulet på motorsykkelen i sjokk. Den er laget for å passe alle typer dekkdimensjoner.
4

Bruk noen skralle tie downs og stropper til å feste motorsykkelen på plass på baksiden av tilhengeren. Du kan knytte det ned ved hjelp av skinner på de innvendige sider av tilhengeren. Du kan kjøpe slike stropper og slips nedturer fra U-Haul eller din lokale Oppussing butikken. Per desember 2010, prisene starter på $ 7,95 hver på U-Haul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109377.html

Previous:
Next:

motorsykler