Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre et oljeskift på en 1981 Silverwing

The 1981 Honda GL500 Silverwing er en touring-stil motorsykkel med en 500cc motor. Metallet i mutteren under fronten av motorblokken er veivhuset bunnpluggen. Den lille sorte lokket på venstre side av motoren ved siden av girspaken er oljen cap og det er der du skal helle ny motorolje inn i veivhuset. Den Silverwing bruker 2 1/2 liter Honda motorsykkel olje. Du trenger
Oil container
Ratchet satt
New Silverwing oljefilter
trakt
2 1/2 liter Honda motorsykkel olje
Vis mer Instruksjoner

1.

Varm opp motoren på Silverwing i 5 minutter slik at motoren olje vil renne raskere. Ha olje beholder under avløpet mutteren og fjern mutteren med skralle sett. Sett på mutteren når oljen er ferdig med drenering fra motoren.
2

Fjern oljefilteret som er på toppen av veivhuset ved å vri den med hånden. Monter det nye filteret. Fjern den lille lokket på venstre side av motoren og sett trakten i hullet der small cap var. Hell 2 1/2 liter Honda motorsykkel motor olje inn i motoren gjennom trakten.
3

Fjern trakten fra siden av motoren og sett på lokket på siden av motoren. Fjerne oljen container fra under motoren.
4

Start motoren og sjekk pluggen og thr nytt filter for lekkasjer. Slå av motoren og kontroller oljenivået. Tilsett olje, om nødvendig, å bringe nivået til "Full"-merket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107161.html

Previous:
Next:

motorsykler