Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om Pakke en KTM lyddemper

Akkurat som med enhver motorsykkel, må lyddemperen pakking på en KTM byttes ut fra tid til annen. Pakningen, som er lik glassfiber isolasjon, demper støyen. Det fyller med karbon, komprimerer og mister sin evne til å døyve lyden med bruk. Skifte pakking kan gjøres på mindre enn en time hvis du har de riktige verktøyene og vet noen gode triks. Drilling Nagler

Fjern eksos beholderen fra motorsykkelen og finne en klar og ren arbeidsplass. Undersøke beholderen tips. Som de fleste motorsykkel eksosanlegg, bruker KTM ofte nagler til å feste lokket på eksos beholderen. Hvis de er små bolter, de er veldig lette å fjerne, men de er mer sannsynlig nagler og må bores ut. Heldigvis sentrerer midten av naglen på borkronen, og materialet er ikke særlig vanskelig. Ta deg god tid og ikke la borekronen "gå ut" av hullet som du bore gjennom klinke. Hvis stammen ikke presse hele veien gjennom, kan du legge det ut etter at du har fjernet eksos spissen, bruker en liten trøkk og en klubbe
Bruk maskeringstape
<. br>

Når du har fjernet eksosen "kjernen" eller "forvirre" og forkastet den gamle pakking, legge ny pakke ut i et ark. Du vil rulle eksos kjernen i arket som å rulle en sigar. Rull materialet på tettsittende, men ikke så stramt som du kan få det. Når du har pakket kjernen, wrap maskeringstape rundt kjernen til å holde den nye pakningen på plass. Pakk i begge ender og på midten. Varmen fra eksosen vil brenne båndet unna, som er fine. Mellomtiden vil det tillate deg å pakke lyddemperen grundig og jevnt.
Pack Tett og Trim

Ikke vær gjerrig med pakking. Husk, du erstatte den gamle pakningen fordi det er komprimert og full av karbon. Så, du kommer til å gjøre en større pakke enn bunten du fjernet. Du vil den skal være større og henge ut endene så det vil pakke på plass fast. Når du bytter eksos kjerne, trim overflødig stuffing før du bytter eksos cap, snarere enn å prøve å få den perfekte mengden når du innpakning.
Andre verktøy og rekvisita

Det kan være lurt å bruke en mekaniker klubbe å banke forsiktig på eksosan cap. Karbon kan få mellom eksos cap og eksos beholderen og gjør det litt vanskelig, ellers. Hvis eksos cap passform er løs, kan du bruke høy temperatur silikon sealer til tettsittende forseglingen. De beste forsyninger du kan ha for denne oppgaven er et par tynne gummihansker og masse filler og kontakt renere. Forvent mye sotet karbon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110553.html

Previous:
Next:

motorsykler