Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha YG1 Oil Type

Yamaha YG1 motorsykkel, introdusert i USA i 1963, er en ganske liten to-takts sykkel som er nå et samleobjekt. Det var den første serieproduserte sykkel å bruke en olje injeksjon system, som gjorde sykkelen lettere å starte. Som Yamaha YG1 har en to-takts motor, er det nødvendig å bruke en bestemt type olje. Olje Grading

The American Petroleum Institute (API) setter standarder for olje typer og grader dem en til fem. Graderingen er avhengig av flere faktorer, inkludert viskositet, produksjonsmetoder og additiver som brukes i produksjon av oljen. I tillegg bruker Society of Automotive Engineers (SAE) en numerisk karaktersystem mellom 0 og 60, der 0 er lav viskositet og 60 er høy. Suffikser brukes også til å fastslå olje egnethet for vinter eller sommer bruk.
Totaktsolje

To-takts sykkel motorer, inkludert Yamaha YG1, don ' t har en forseglet sveiv sak som inneholder olje. Motoren er smurt av en blanding av gass og olje, som også brukes som drivstoff for motor. Det er tre typer av to-takts olje, petroleum, syntetiske og grønnsaker. Til tross for navnet, er syntetisk olje ofte stammer fra en petroleum basen. På grunn av miljøspørsmål, må de eksosutslipp fra forbrent totaktsolje være biologisk nedbrytbart. Tilsetningsstoffer som er nødvendige for å oppnå biologisk nedbrytbare utslippene har økt prisen.
Petroleum Vs syntetisk olje

Syntetisk totaktsolje er bedre i stand til å opprettholde sin forhåndsbestemte viskositet under ekstreme temperaturer. Petroleumsoljer kan bli veldig tynn når den er varm, ikke betyr at oljen ikke smøre riktig, og det er kaldt kan det bli for tykk, noe som betyr tilstopping kan forekomme. I tillegg, syntetiske oljer har færre biprodukter og holde motoren renere og dermed mer pålitelig.
Olje Properties

å holde Yamaha YG1 motor i god stand du trenger totaktsolje å ha spesifikke egenskaper. Bruk en olje type som er bra for alle årstider og spesielt sier at den produserer svært lite synlig røyk fra eksosen. Se etter olje som sier det har lav karbon innskudd, da dette vil sikre at motoren går jevnere lenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111545.html

Previous:
Next:

motorsykler