Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en motorsykkel Kickstand

En Støtten er et nødvendig element for nesten alle gate-ridd motorsykler, og gir en solid støtte for maskinen mens den er parkert. For det meste, er lite oppmerksomhet på stativ, unntatt når det utfører den eneste jobben sin ment å gjøre. Men visse anledninger krever fjerning av stativet helt. Racing motorsykler har lite behov for dem, mens en ramme-up restaurering av en eldre maskin kan kreve midlertidig fjerning av støtten, Fjerne støtten fra motorsykkelen er en enkel oppgave, men krever et par stykker av spesialisert utstyr. Du trenger
Tjenesten stå eller løfte
Tie-down stropper
unbrakonøkkel satt
Spring avtrekker
Stikknøkkel og stikkontakter
Vis mer Instruksjoner

1.

Hev motorsykkelens bakhjul ut av bakken med en tjeneste stativ eller heis. Hvis det er nødvendig, stropp både styret til et festepunkt nær foten for ekstra støtte.
2

Fjern eventuelt karosseri eller fairings nær støtten er festepunkt. Bruk en umbraconøkkel for å løsne den kåpe er boltene, og trekk kåpe bort fra stativ.
3

Trekk ut støtten sikkerhetsbryter elektriske kontakten fra motorsykkelens ledningsnett. Hopp over dette trinnet hvis du motorsykkelen ikke er utstyrt med en sikkerhetsbryter.
4

Fjern fjæren kobler støtten til braket med en fjær avtrekker. Skru av støtten leddbolten er lås mutteren fra undersiden av stativ bracket, med en pipenøkkel.
5

Skyv dreieskruen ut av stativ og dens brakett, trekk deretter støtten bort fra motorsykkelen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110241.html

Previous:
Next:

motorsykler