Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Informasjon om Harley Davidson Retirement Rides

Mange Harley Davidson eiere drømmer om å ta en lang tur etter at de fratre. På dette tidspunktet vil de endelig har tid til å se alle stedene de har hørt om, touring de åpne veiene på sine sykler med en ny følelse av frihet. Med litt forskning, kan denne drømmen fort bli en realitet. Motorsykkel Laws
Motorsykkel hjelm lover variere fra stat til stat.

Undersøke lover angående motorsykkel bruk i statene du rir gjennom. Lover angående hjelm bruk, riding to à jour, fartsgrenser og øyebeskyttelse varierer fra stat til stat. Vær forberedt på forhånd, så det er ingen overraskelser.
Kart Harley Steder
En Harley Davidson forhandler kan komme godt med på en tur. p Det er alltid hyggelig å vite hvor det er en Harley-forhandler i nærheten langs ruten din. I tilfelle deler eller service er nødvendig, vil du ha en idé om hvor lang tid det vil ta deg å komme dit. Undersøke disse stedene på forhånd for en følelse av trygghet på turen.
Granske Harley Rides
En Harley Davidson road atlas vil lede deg til naturskjønne ruter.

Harley Davidson har omtalt ritt som kan forsket på tur atlas. Disse pre-kartlagte highway rutene er planlagt av Harley Davidson, og derfor er ideelle for turer på sykkelen. De viser severdigheter, naturskjønne ruter og noen langsiktige konstruksjon som kan hindre din fremgang.
Kart Avstander og kjørelengde
Plot ruten din før du er på veien.

Harley Davidson ride manualer vil hjelpe deg å finne din rute lett før du går. Du kan plotte kjørelengde mellom stopper eller pauser, finne ut hvor du må stoppe for natten og om et hotell i nærheten. Disse guidene viser campingplasser, så hvis du velger å leiren, kan du sette opp din bestilling før du går. Hvis du er medlem av AAA, kan du også få reisetips, kart og AAA tourbook eller CampBook Guides hos din lokale grenen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110707.html

Previous:
Next:

motorsykler