Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de LED-lys i Standard Sockets på en CX500 Motorsykkel

Mange Honda CX500 eiere har vært å snu til svært effektive LED-lys for å forbedre sin synlighet på veien. Motsetning til lyspærer den CX500 ble utstyrt med, LED lys tilby en stor mengde lys mens plassere liten etterspørsel på motorsykkelen elektriske system. For å gjøre ting enklere, flere produsenter tilby LED-pærer som passer i kontaktene brukes av CX500. Før rushing ut å kjøpe et sett med LED-pærer, må det bemerkes at CX500 vil trenge et sett med side-vendt LED-pærer for å imøtekomme plassering av pærene innenfor blinklys. Du trenger
Phillips skrutrekker
1156 side-vendt LED pærer
1175 side-vendt LED pærer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruen fra blinklyset linse, med en stjerneskrutrekker. Trekk linsen av blinklyset boliger.
2

Skyv gamle blinklys pære i kontakten, deretter vri pæren mot klokken for å låse den opp fra sokkelen. Trekk lyspæren ut av svingen signalet socket.
3

Velg riktig side vender mot LED pære til blinklys plassering. Bruk en 1156 LED pære for å erstatte de fremre blinklys 'pærer eller en 1157 LED pære for å erstatte de bakre blinklys' pærer.
4

Sett inn en side som vender mot LED blinklys pære i kontakten. Trykk på pære i kontakten og vri den med klokken for å låse pæren på plass.
5

Plasser linsen over blinklyset sin bolig. Stram objektivets skruen med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110706.html

Previous:
Next:

motorsykler