Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Luft Clutch av en Husqvarna TE250

Husqvarna utstyrt TE-250 motorsykkel med en hydraulisk betjent clutch system. Den clutch aktuator opererer ligner på en bremsesystemet. En hånd-betjente hovedsylinder på den venstre styret Hermetisk væske i systemet. En hydraulisk ledning bærer trykket til slavesylinder på kraftoverføringen, som fører til koplingen for å frigjøre den. Omrøring av væsken i hovedsylinderen reservoaret kan føre til luftbobler til å bli suspendert i clutch fluidum, som fører til en svampaktig følelse ved koblingsspaken, ufullstendig clutch avsporing og mulig tap av kontroll. Blø clutchen når dette skjer, eller hvis clutch system tom for væske, for å gjenopprette clutch til sin fulle funksjon. Du trenger
Clear vinyl tubing
Fork olje, satt Castrol 10W
Clean beholder
Shop filler
Phillips skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner

en

Fjern lokket fra bleeder brystvorten ligger på venstre side av overføringen nær clutch hydraulisk linje. Installer en lengde av klare, vinyl slange på bleeder brystvorten. Lede den løse enden av slangen inn i en ren beholder som inneholder en liten mengde 10W gaffel olje. Vær sikker på enden av slangen er under vann i oljen.
2

Tørk av clutch reservoaret cap med en ren klut for å fjerne smuss. Fjern de to reservoarbergarter cap skruer, med en stjerneskrutrekker. Ta av lokket og membran fra reservoaret. Fyll tanken med friskt Castrol 10W gaffel olje.
3

Åpne bleeder brystvorten, ved hjelp av en skiftenøkkel. Trekk clutch spaken helt inn og observere væsken som det er gitt gjennom vinyl tube. Stram brystvorten når væsken slutter å strømme. Slipp clutch hendel. Gjenta om nødvendig til den væske som lekker brystvorten er fri for luftbobler. Overvåke væskenivået i reservoaret og legge væske som nødvendig for å hindre den fra å kjøre tørr.
4

Toppen av væsken i reservoaret. Installer mellomgulvet og reservoaret cap. Stram reservoaret cap skruene godt, med en stjerneskrutrekker.
5

Fjern vinyl røret fra bleeder brystvorten. Sett på brystvorten cap. Tørk sølt væske fra sykkel med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111793.html

Previous:
Next:

motorsykler