Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2003 Harley Ultra Classic HP Specs

Klassifisert som en tilpasset touring motorsykkel, hadde 2003 Harley Davidson Ultra Classic HP flere funksjoner som lånes seg godt for langdistanse ridning, for eksempel elektronisk cruise control, en CB radio og en fire-høyttaler stereoanlegg med CD-spiller. Romslige teppe-lined bagasjerommene, en luft-justerbart touring fjæring og passasjer ryggstøtte lagt til motorsykkelens funksjonalitet som en touring sykkel. Ytelse

En 45 graders luftkjølt V-twin, fire-takts motor drevet Ultra Classic, som produserer 81,1 fot-pounds (ft-lbs) dreiemoment ved 3300 rpm. Motoren hadde en 3,8-tommers bar, en fire-tommers hjerneslag, en forskyvning av 1449 cc og et kompresjonsforhold på 8,8 til-1. Den hadde en elektronisk sekvensiell port bensininnsprøytning (ESPFI) system og push rod-opererte overliggende ventiler med hydrauliske selvjusterende løftere. Sykkelen hadde rett lean vinkel på 31 grader, en venstre lean vinkel på 30 grader og motorfester bistått i å isolere vibrasjon.
Transmission

drivverk besto av en dobbel rad kjede med en primær stasjon forhold på 36/25, en avsluttende stasjon port med en poly-kjede belte og en kjørehastighet forhold på 32/70 og en våt-lamellkobling. De fem-trinns girkasse hadde en samlet girutveksling på 10,110 til 1 i første gir, en 6,958-1-forhold i andre, en 4,953-1 i tredje, en 3,862-1 i fjerde og femte gir ratio på 3,15 til-1. ( reference1)
Kontroll

En teleskopisk kassett-stil dempende forgaffel med 4,6 inches av reiser omfattet forstillingen, og air-justerbare støtdempere med tre inches av reiser laget opp igjen. En dual-stempel caliper-type bremser gitt bremsekraft for sykkel, med en dual 11,5 cm x 0,2 cm rotor i front og en 11,5 tommer x 0,23 tommer rotor i ryggen. (Referanse 1)
Dimensjoner

Ultra Classic hadde en samlet lengde på 98,3 inches, en setehøyde på 30,7 inches og en akselavstand på 63,5 inches. Den hadde en 26 graders rake, en 6,2-tommers sti og ryddet bakken ved 5,1 inches. Dens drivstofftanken hadde en fem gallon kapasitet pluss en gallon reserve, og hadde en olje kapasitet på fire liter. Den hadde en totalvekt på 1,259 pounds.
Egenskaper

Flere funksjoner bidro til å forenkle lange reiser, for eksempel en konge Tour-Pak bagasjen kit, en klart Lexan frontrute, en Weather Band, foran og bak høyttalere og intercom system. Andre fasiliteter inkludert en dobbel crossover krom eksosanlegg, sløv snitt lyddempere, full-lengde operatør gulvbord, kåpe luft dyser og luft temperaturmåler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108420.html

Previous:
Next:

motorsykler