Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel bakre stativet Cheap

En bakre stativet for motorsykkelen stabiliserer sykkelen mens du tinker, tune eller endre deler. Produsert stands har high-tech hjul, skinnende maling og en prislapp som matcher. Vurderer enkelhet av en bakre stativet, kan du bygge en som virker like bra som en kostbar modell. Bakre stender består av en rektangulær ramme, et håndtak og to hjul. Et par søyler med ramme støtter feste til en skåre. Finn en brukt eller billig hage dolly med en løkke resten i stedet for en stålplate hvile og bygge din egen billig motorsykkel bakre stativet. Du trenger:
Garden dolly med sløyfe resten
baufil
3/4-inch diameter stålrør
Benk skrustikke selg Electric drill
1/8-tommers boret
5/8-inch tre dowel
Hammer
3/16-inch lag skruer
Box skiftenøkkel
1-tommers stål kanal
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en baufil til å kutte loopen resten av på hver side av en hage dolly, 2 inches foran hvert hjul.
2

Mål bredden på tvers av dolly fra ytterkantene av hvert kutt for et tverrliggeren. Sikre en lengde på 3/4-inch diameter stålrør i en benk skrustikke. Skjær stengene til målingen med baufil.
3

Chuck en 1/8-tommers bor i en elektrisk drill. Bore en vertikal hull gjennom den ene enden av stangen, 1/2-inch fra slutten. Bor et lignende vertikale hull i motsatt ende av tverrliggeren.
4

Klipp to stykker av 5/8-inch tre dowel, 2 inches lang, for plugger. Kjøre en plugg i hver av de åpne endene der du kutte loopen resten av dolly.
5

Fest tverrliggeren til dolly med 3/16-inch etterslep skruer gjennom hullene og inn i treplugger. Stram etterslep klokken med en fastnøkkel. Ikke stram etterslep eller trådene kan strippe i pluggene.
6

Mål bredden mellom de bakre ramme armene på motorsykkelen. Ta måling foran bakakselen. Dette er de punktene hvor søyler og rammer støtter løfte motorsykkel hjulet opp fra gulvet.
7

Legg ut plasseringen av stolpene ved å overføre måling av bakrammen armene på senterdelen av tverrliggeren du festet til dolly.
8

Mål avstanden fra de bakre ramme armene til gulvet og legge en tomme. Kutte ytterligere to stykker av 3/4-inch diameter stålrør til denne lengden for søyler.
9

Klipp to stykker av 1-tommers stål kanal 2 inches lenge rammen støtter å feste på toppen av søyler.
10

Ta dolly, stolpene og rammen støtter å et skjerf eller sveiseverksted. Legge dolly flat. Spør sveiser til å sveise de vertikale vertikalt på stengene på dine layout merker. Ha en ramme støtte sveiset på toppen av hver oppreist med kanalen opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110893.html

Previous:
Next:

motorsykler