Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Michelin Motorsykkel Dekk Installasjon

Michelin produserer moderne slangeløse motorsykkeldekk. Mange med høy ytelse street sykler er utstyrt med Michelin merke dekk. Flere mesterskap motorsykkel racing team også foretrekker Michelin-dekk, inkludert Yamaha Østerrike Racing Team og YART-Michelin. Endre Michelin motorsykkeldekk krever litt dyktighet og litt know-how. Du trenger
Tire jern (s)
Tenger
Ratchet sett
Såpe og vann
Vis flere instruksjoner
en

Fjern felgen og dekk fra motorsykkelen. Dersom du endrer en bakdekket dette vil innebære å fjerne kjeden, belte eller drivaksel og bremsene. Dersom du endrer en forhjulet må du fjerne bremsene for å frigjøre rattet. Å ta av hjulet, jekk opp sykkelen og plassere den på en motorsykkel stand. Løsne aksel bolt med skralle sett og skyv den bakre kanten på baksiden eller framkant nedover til gratis.
2

Fjern all luft fra det gamle dekket ved å trekke ut ventilen med tang. Plasser din hekta dekk jern mellom den ene kanten av dekket og felgen. Pop dekket over kanten kanten og rotere en hel omdreining. Plasser dekk jern mellom de gjenværende dekk kanten og felgen og gjenta prosessen til dekket er helt av. Hvis du har problemer med å få dekket jern inn mellom dekket og felgen legg det ned og bruke en hammer og en trekloss for å bryte forseglingen. Hvis du har problemer med nysgjerrige dekket fra felgen gjelder såpevann for å smøre overflaten.
3

Balance felgen ved å plassere den mellom to nivå trestykker høy nok til å gi snu klaring. Fest aksel mutterne på akselbolter på begge sider av hjulet til å opptre som en plattform som skal holde felgen på plass når den roterer. Snurr rim og vent til det å stoppe. Utføre denne handlingen flere ganger. Bunnen av felgen der det stopper jevnlig er den tunge spot. Å gi hjulet med grunnleggende balanse, installere den tunge siden av dekket i nøyaktig motsatt beliggenhet til rim tung spot. Den letteste punktet på dekket kommer merket fra fabrikken med en prikk av maling.
4

Match lys flekk på dekket med tung flekk på felgen og installere. Lå felg flat med dekk ligger flatt under den. Påfør såpevann til første dekkanten og trykk ned på felgen for å få prosessen i gang. Lirke resten av første perlen over kanten ved hjelp av dekk jern og rotere til den spretter helt over. Vend over kanten slik at dekket er nå på toppen. Trykk ned på dekk for å få den andre perle i gang. Sett den rette enden av dekk jern mellom dekket og felgen og skyv rundt kanten til dekket spretter på helt. Bruk to dekk strykejern hvis du trenger mer innflytelse eller grep under installasjonen.
5

Fyll dekket sakte og vente på perle å sette på plass og danner en forsegling rundt kanten. Du kan høre en smellende lyd når den låses i. Blås til riktig trykk. Monter hjulet på motorsykkelen. Sørg for å ha din felg og dekk balansert av en lisensiert profesjonell før du sykler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110880.html

Previous:
Next:

motorsykler