Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Problemer Starte Honda CB450

The CB450 er en Honda klassiker. Mens hele linjen av eldre CBS er klassikere på grunn av deres popularitet, de var ikke alltid kjent for sitt gode utseende. Men de rene linjene og europeiske stemningen i den tidlige CB450 "Black Bomber" (modell KO) 1965-1968 var ett av unntakene. Honda gikk på å lage CB450s i flere tiår. Mens de fortsatt er givende sykler til å eie og ri, tuning og startproblemer er felles for de fleste eldre motorsykler, inkludert CB450. Starter Basics

Starte en motorsykkel er mye som å bygge et bål. Du må ha drivstoff. Du må ha luft. Du må starte brannen. Og hvis du ikke har den rette kombinasjonen av drivstoff og luft, vil det fort gå ut hvis det begynner i det hele tatt. Når du har problemer med å starte en klassisk motorsykkel, tenke på et bål. Har du drivstoff? Det er ikke nok å ha en tank full av bensin. Det må være god drivstoff. Hvis det har sittet for lenge, kan det holde sykkelen fra start. Når du vet at du har gode drivstoff, sørg for at du har fått luft. Det betyr å ha en ren luft filter. Inspisere den og rense den eller erstatte den. Når du vet at du har drivstoff og luft, sørg for at du har gnist. Det betyr at du må ha et fulladet batteri. Dine spoler må være funksjonelle. Dine tennplugg ledninger må være i god form. Du må ha rene, skikkelig gapped tennplugger.
Når du har Air, Fuel and Spark
p Hvis sykkelen fremdeles ikke starter, den første tingen å gjør er å spørre, "Må jeg virkelig har vind, drivstoff og gnist?" Forutsetningene kan koste deg mye tid. Kontroller at forgasseren er ren. Test drivstoff. Test luftstrøm. Test gnist. Hvis du har dobbelt-sjekket, kan problemet skyldes ikke "hva som skjer", men "når". Fordi CB450 hadde twin forgassere, de trenger å jobbe synkront. Referere din for å sørge for at forgassere er riktig synkronisert. Neste titt på tenning timing. Sett poeng forsamlingen til riktig tenning forhånd. Det er mindre sannsynlig at ventil justering ville holde en motorsykkel fra start, men hvis det ikke er noen klare spor som peker i en annen retning, se på ventil justering neste.
DOHC (doble overliggende kamaksler)

Arbeid på et tidlig CB450 vil gi deg en potensiell vri du er svært lite sannsynlig å møte i andre motorsykler av æra: den har doble overliggende kammer, ikke bare en. Hver av de to sylindrene har to ventiler og to eksosventiler å tune.
Finne en ekspert

Tuning gamle motorsykler er en del kunst og en del vitenskap. Vitenskapen er fortsatt den samme for de fleste av dem, men mestre kunsten er unnvikende. Kunsten er å kjenne pecidilloes av hvert merke, modell og år. De har alle dem, selv enkelte enheter av samme modell. Så, er det best å referere en ettermarkedet manuell, slik som Haynes eller Clymer, for å sortere ut noe uvanlig. Og dra nytte av ett eller flere fora dedikert til CB450. Linker er gitt i Resources nedenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108558.html

Previous:
Next:

motorsykler