Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Ignition Coil på en '99 Kawasaki ZX6

Tenningen spoler er ansvarlig for å konvertere 12-volt strøm produsert av en 1999 Kawasaki ZX6 inn i high-voltage kostnad som er utgitt av tennpluggene. Motorsykkelen er utstyrt med et par av tenningen sløyfer, hver drive to av motorens fire tennplugger. Selv om tennspolene er relativt holdbart, kan en elektrisk kortslutning eller mangel på generelt vedlikehold skade tennspoler interne ledninger viklingene. Coil svikt er ofte merkbar som en død motor sylinder, et tap av makt når du sykler eller en ujevn tomgang. Du trenger
Startnøkkel
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Venstre tennspolen (Kawasaki Part # 21121-1227)
Høyre tennspolen (Kawasaki Part # 21121-1228)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Låse setet, bruke tenningsnøkkelen, og løft setet av motorsykkelen.
2

Skru boltene på toppen og siden av både hale-kåpe paneler, som ligger nær bunnen av drivstofftanken , ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk sidedekslene bort fra drivstofftanken å slippe sine sjefer fra drivstofftanken maljer. Bare skru boltene nærheten drivstofftanken. Ikke fjern tail-kåpe paneler fra motorsykkelen.
3

Still ventilen på drivstofftanken, som ligger under venstre side av tanken, til posisjonen. Skru til boltene på toppen av tanken - nær styret og på bunnen av tanken - med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft tank av motorsykkelens ramme, deretter trekk ut drivstoff linje og bensinmåler kontakt. Sett drivstofftanken til side.
4

Fjern luften boksen, som ligger mellom de viktigste rammen skinnene over motoren. Trekk lufteslangen av luften boksen lokket. Løsne klemmene Feste forgasser kanaler til bunnen av luften boksen, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen off av forgasser inntak kanaler. Trekk luftinntaket kanaler ut fra forsiden av luftboksen. Sett luften boksen til side.
5

Koble fra tennpluggen kablene fra tennpluggene i toppen av motoren. Skru av festeboltene Feste tennspolene på innsiden av begge hovedrammedeksler rails rundt motoren, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Skru den primære ledningsblokken fra slutten av tennspolene, på motsatt side av tennplugg-kabler, med en stjerneskrutrekker. Trekk tennspolene ut av motorsykkelen.
6

Installer de nye tennspolene bort på motorsykkel viktigste ramme rails, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene til 69 tommers-pounds, med en momentnøkkel.
7

Koble den svarte primære ledningsblokken til venstre tennspolen, og den grønne primære ledningsblokken til høyre tennspolen. Skru den primære ledningsblokken skruer på plass med en stjerneskrutrekker.
8

Koble venstre tennspolen nedre tennplugg kabelen på første tennpluggen på venstre side av motoren (nr. 1 sylinder) , og koble den øvre tennplugg kabelen på tennpluggen helt til høyre side av motoren (nr. 4 sylinder).
9

Koble riktig tennspolen nedre tennplugg kabelen på høyre gnist plugg i midten av motoren (nr. 3 sylinder), og koble den øvre tennplugg kabelen på venstre tennpluggen på midten av motoren (nr. 2 sylinder).
10

Push luftinntaket kanaler inn portene på forsiden av luften boksen. Skyv luften boksen på de forgasser inntak kanaler, og stram deretter duct klemmer med en stjerneskrutrekker. Plugg lufteslangen inn i munnstykket på toppen av luften boksen lokket.
11

Hold drivstofftanken over motorsykkelens ramme og motor. Koble bensinmåler kontakt, skyv drivstoff linje på drivstofftanken ventilutløpet. Sett tanken på plass, og skru drivstofftanken festeboltene på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene til 69 tommers-pounds, med en momentnøkkel.
12

Skyv halen-kåpe panel sjefer i maljene innebygd i bunnen av drivstofftanken. Skru tail-kåpe bolter på plass, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
13

Sett setet på motorsykkelen. Trykk ned på baksiden av setet for å låse setet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111116.html

Previous:
Next:

motorsykler