Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en Harley Davidson Electra Glide

Regelmessig inspeksjon av brems komponenter regnes som en del av rutinemessig vedlikehold på alle fabrikater og modeller av motorsykler. På et minimum, bør du inspisere bremseklosser foran og bak, etter hver 2500 miles. Bremseklosser på en Harley-Davidson Electra Glide har en minimal slitasje tykkelse på 0,04 inches. Når tykkelsen på en friksjonsputen faller under denne bredden, bytte begge pads på målepunktet. Du trenger
Cross-tip skrutrekker
SAE socket satt
Hex nøkkel sett
Replacement brems satt
DOT 5 silikon bremsevæske
Vis flere instruksjoner
bakbremsene
en

Skru ut de to øverste skruene på forsiden brake master sylinder dekselet, som ligger på sykkelstyre, ved hjelp av et kors -tip skrutrekker
2

Løsne, men ikke fjern de to pad pinner på utsiden av den fremre bremsekalippernes forsamlingen med en pipenøkkel.
3

Fjern øvre og nedre bolter som holder fronten bremsekalippernes til gaffelen med en hex-nøkkel skiftenøkkel. Fjern forsiktig foran caliper ut av rotoren og la det henge ved brems linje.
4

Push på bremsen caliper stemplene slik at de trekke inn bremsekalippernes. Fjern både til puten pinnene. Ta av både indre og ytre bremseklosser og kast dem.
5

Installer to nye bremseklosser bort på målepunktet. Sett på bøylen over toppen av rotoren og skru i begge festeboltene.
6

Pump bremsehendelen flere ganger for å tillate brems stempler å komme i kontakt med de nye putene. Legg D.O.T. 5 silikon bremsevæske til streken på forsiden master sylinder. Sett på lokket på reservoaret og stram til skruene.
Bakbremsene
7

Fjern høyre saddlebag ved å vri de to indre quick release studs en kvart omdreining mot klokken for hånd . Plasser saddlebag på et trygt sted, bort fra den umiddelbare arbeidsmiljø.
8

Ta av de to skruene fra toppen av den bakre master sylinder reservoaret med et kryss-skrutrekker.

9

Løsne de to pad tappene bak bremsekalippernes med en stuss, men ikke fjerne dem. Skyv innsiden pad tilbake med en sparkel å føre stempelet for å trekke.
10

Trekk puten pins hele veien ut. Tillat innsiden pad for å slippe fri. Sett inn en ny indre pad på plass.
11

Sett inn puten pins, men ikke stram. Pump bakbremsen flere ganger for å få bøylen å flytte stemplene ut igjen, slik at den indre pad til skikkelig på plass i bøylen.
12

Lirk utenfor puten tilbake, presser stemplene tilbake igjen i sine boringer.
13

Fjern begge pad pins å tillate den bakre puten å komme fri. Sett inn en ny ytre pad i stedet. Installere begge pad pins og stram til.
14

Pump bakbremsen sjanglete flere ganger til helt sete både pads og at elektrodene å komme i kontakt med bremsen rotoren.
15 < p> Legg DOT 5 silikon bremsevæske til streken i den bakre brems master sylinder reservoaret. Sett på master sylinder dekselet. Re-installere på høyresiden saddlebag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106971.html

Previous:
Next:

motorsykler