Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Harley Felger

Harley-Davidson motorsykkel eiere ofte velger å kjøpe tilpassede hjul for syklene sine. Disse hjulene kan gi en morder utseende. Installere dem på en Harley kan være vanskelig, men når du påta seg oppgaven for første gang. Det beste alternativet er å ha noen til stede som har erfaring i å endre seg motorsykkel hjul. Utvise ekstrem forsiktighet for å unngå skader på deg selv eller skade på turen. Oppgaven bør ta en til to timer, avhengig av din erfaring nivå. Du trenger
Motorsykkel jack
Hex skiftenøkkel satt
SAE skralle satt
ventilstammedel verktøy
Old-style bil skralle jack
Rim beskyttere
Tire skjeer
såpevann
Air kompressor
Tire måle
Vis flere instruksjoner
Ta av forhjulet
en

Jack opp motorsykkelen slik at forhjulet er helt ut av bakken. Bruk en god kvalitet motorsykkel jack og sørge for at sykkelen er stabil.
2

Fjern den fremre bremsekalippernes ved hjelp av en unbrakonøkkel. Ikke koble fra forbremsen linje. Bare la målepunktet på henger fritt.
3

Ta av forakselen mutteren med en skralle. Trekk akselen fri fra forgaffelen.
4

La forhjulet til å falle fritt mellom de forgaffel. Det kan være nødvendig å la noe luft ut av forhjulet før hjulet kommer gratis.
Ta av bakhjul
5

Jack opp motorsykkelen slik at bakhjulet er helt ut av bakken. Igjen, sørge for at motorsykkelen er stabil før du fortsetter.
6

Løsne og fjern bakakselen mutteren med en skralle.
7

Tillat bakhjulet til å rulle litt fremover. Fjern Kevlar drivreim fra bakre skivene. Trekk hjulet tilbake mot baksiden av motorsykkelen og putt den fra under bakskjermen.
Trekk av Tires
8

Fjern ventilen stammen kjerner fra hvert dekk med en ventil stammen verktøyet.
9

Place ett dekk på sin side bak den bakre støtfangeren på en bil eller lastebil. Monter den gamle stil skralle jack. Plasser bunnen av pluggen på gummi sideveggen av motorsykkel dekk. Ikke la den komme borti felgen. Trykk den skralle, jekke opp den bakre støtfangeren på bilen eller lastebil, slik at MC-dekk er komprimert under bunnen av kontakten. La motorsykkel dekk til helt komprimere slik at dekkanten bryter løs. Gjenta denne prosessen for motsatt side av dekket.
10

Plasser rim beskyttere rundt kanten på den ene siden av hjulet. Lirke siden av dekket fri fra felgen ved hjelp av dekk-skjeer. Arbeid deg rundt hjulet for å frigjøre en hel side av dekket fra felgen. Gjenta denne prosessen på motsatt side av dekket slik at dekket er helt fjernet fra hjulet.
Montere dekk på nye hjul
11

Smør dekkene og nye felger med såpevann.
12

Arbeid kanten av dekket på nytt hjul med dekk skjeer. Gjenta på den motsatte side av dekket.
13

Sett på ventilstammen kjerne inn i ventilstammen med en ventilspindel verktøyet. Arbeid kanten av dekket på nytt hjul med dekk skjeer. Gjenta på den motsatte side av dekket. Pump opp dekkene til produsentens anbefalte press skrevet på siden av dekket ved hjelp av en luftkompressor. Måle trykket med et dekk måleren for å sikre en skikkelig press nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107037.html

Previous:
Next:

motorsykler