Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel Flag Mount

Enten du ønsker å vise i full størrelse flagget på Independence Day, eller fly et mindre flagg når du rir, det er en enkel måte å oppnå begge deler. Bruke et enkelt stålrør som bores strategisk og montert til motorsykkelen, utnytte den bolt som monteres setet. Du kan enkelt dikte din egen motorsykkel flagg mount. Du trenger
3/4-inch innvendig diameter med 5-tommers lang stålrør
en flat stålstang som måler 1-tommers bred med 1/4-tommers tykk av 5 inches lang
Sveiser
Bor
borekroner
Målebånd
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Bruk sveiser til å sveise stål sagsverdet på enden av stålrøret. Den stål-røret var sveiset, vil bli plassert med en av sine åpne ender på enden av stålstang. Dette vil skape grunnleggende monteringsbrakett for flagget.
2

Sjekk diameteren på montering bolt som sikrer setet på motorsykkelen. Bruk denne diameter bor til å bore et hull i motsatt side av stålstang, som du bare sveiset, ca 1/2 cm fra enden av baren og sentrert mellom de to sidene.

3

Lay festebraketten på siden, deretter bore fem hull i stålrør i samme avstand fra hverandre. Start første hullet en tomme ned fra toppen av den åpne ende av stålrøret.
4.

Lay monteringsbraketten over på sin annen side, og fem bore flere hull gjennom stålrøret for å passe hull boret inn i den første side. Disse hullene vil bli brukt til å montere mindre flagg, hvis du ønsker det. Flaggstangen for en mye større flagg vil passe inn i toppen av røret, og du kan bore et hull gjennom flaggstangen seg på disse festehull å installere skruene for å feste flagget stangen på plass.
5

unbolt setet monteringsbolt fra motorsykkelen ved hjelp av socket sett. Sett den flate enden av flagget-monteringsbrakett som du boret med montering hullet som er mellom setet festebraketten og gjenget monterhullet fender. Installere setet montering bolt, skru den fast for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110823.html

Previous:
Next:

motorsykler