Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en Harley Davidson Radio Utgang til en Bluetooth

På vei ut på det åpne ride montert på en Harley Davidson er selve symbolet på frihet for mange. når du drar ut for bilturer det er underholdende å høre på litt musikk under turen. Moderne Harley Davidson motorsykler er utstyrt med radioer og satellitt XM . Fordi mange Harleys er høyt og tordnende , det gjør det vanskelig å høre musikk eller å holde radioen på nivåer akseptabelt for støy vedtekter lover. En løsning er å synkronisere radioen til et Bluetooth lytte headset. Etter at markedet Bluetooth-adaptere er gjort , noen eksklusivt for Harley Davidsons , som synkroniserer radioen til Bluetooth lytte headset. Du trenger
Motorsykkel radio Bluetooth -adapter
Vis flere instruksjoner
en

Plug Bluetooth-radioen adapteren inn i radioens inngang - vanligvis på høyre side av radioen . Dette er den samme kontakten brukes til å sette MP3-spillere og iPod knekt .
2

Slå på radioen og vente på lyset i adapteren til å komme på . Når lyset kommer på , slå på Bluetooth - utstyrte headset .
3

Vent til at kortet gjenkjenne Bluetooth headset og programmere den til å kringkaste til enheten.

4

Sett headsettet på og lytte for å kontrollere tilkoblingen . Juster volum , stasjoner og innstillinger til dine ønskede plasseringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110759.html

Previous:
Next:

motorsykler